Oguzkagan65 Berna061 açıkcası öyle çok bi fikrim yok eşimle tanışma yıl dönümümüz Nisan ayı ve nisan ayı bana hep güzel gelir en mutlu hissettiğim Ay olduğu için kızım olursa Nisan bırakıcam adını diyordum hatta ikinci kıza da masal bırakıcam onlar bizim nisan masalımız olsun 🥰 ama şimdilik hayaller yattı erkekmiş bebeğim 🙈 ama Umay ismini önere bilirim doğum yapan anneye ve bebeğine şans dağıtan bir kuş anlamı 😊
nazliezg Oguzkagan65 bizde nisanda tanışmıştık ve nisan diyince içime bi mutluluk geliyo kız olursa nisan koyarız diye nettik.erkek ihtimali aklımıza gelmiyodu :)) artık ikinci kız olursa ona koyarız inşallah :)
Oguzkagan65 Berna061 ben doğum ve bereketin anlamı olarak biliyorum üç aylık yeğenim var ona bıraktılar annesi baya araştırmıştı 😊 ismi gibi yiğit olsun inşallah bizde Oğuz Kağan bırakıcaz
Berna061 Oguzkagan65 valla eskiden iyiymiş bi anlamı olurmuş isimlerin şimdi internet dönemi her yer de farklı anlam yazan isimler var biz anneler de şaştık kaldık sağol canım senin oğlun da adıyla çok yaşasın bizim gibi öztürkçe bi isim koymuşsunuz 🤗
Aysingeldiislerdegisti Berna061 popüler kültür tipleri bunlar eğitimleri ne pnu bile bulamadım. Boşversene istediğin ismi koy para tuzağı
Deletedmom308 Berna061 yok canım kedimin ismi ece :))) benim eşim de kızım için istiyo ece ismini ama ben beğenmiyorum çok kısa komik geliyor bana. bi de eşimin vefat eden annesinin ismini de koycaz. o da imran.. ece imran da pek olmuyo :)
Berna061 Deletedmom308 Ece isminin anlamı hoşuma gidiyo kibar sade bi isim bence senin kızın ne zaman doğacak canım
NazHzl Deletedmom308 merhaba bir tavsiye olarak “ece imran” değilde “imran ece” koyarsanız kulağa çok hoş geliyor ece imran da peşpeşe çok ünlü olunca karmaşık duruyor. İsmi çok beğendim❤️
Oguzkagan65 Berna061 evet öyle yaptık edebiyat öğretmeniyiz eşimle üniden bi hocamız rüyasında görmüştü ben hamile kalmadan zaten öztürkçe koyacaktık öyle olunca dedik rüya da vardır bi hayır koyalım 😊
Mervednr Berna061 ayben , bengi, derin , efil ,eylem, ezgi,gökdeniz,hazal , ipek bunlarda öz türkçe isimler anlamları da güzel
Deletedmom308 Berna061 şu an üç hafta görünüyor. ama kolestazi sorunu çıktı daha erken de Doğum yapabilirim
Berna061 Deletedmom308 geçmiş olsun canım dediğin rahatsızlık ne oluyor tam bilmiyorum ama umarım sağlıkla bebeğine kavuşursun İmran ismine uygun isim koysanız kızınıza süper olur misal İmran Elizan Elizan ismi hem düz söylenimi güzel hemde e ve e uyumu var sizin isminizle hem de anlamı güzel uzaktan duyulan ezan sesi
Sevgitanesi Berna061 benim kızım olsa zehra zümra bu isimleri koyardım. Bence analizlere takılma. Burçlarda saçma zaten doğru olsaydı sadece 12 tip insan olurdu 😊
Azraa Sengulkrgz bende 3 aylıkken kızımın olacağını görendim o an defne dedim öyle de kaldı allahım izin verirse defne koyacağız 👐👐💕🤗☺️
Deletedmom308 Berna061 karaciğerle ilgili bi rahatsızlıkmış. Şiddetli kaşıntı yapıyo el ve ayaklarda. Bebeğe de ciddi anlamda zararı varmış 😔 Amin canım hepimiz sağlıkla kavuşalım bir an evvel Daha kısa isimler düşünüyorum yanına çünkü çok uzun oluyo
Sevgitanesi Berna061 biz henüz karar vermedik ama ömer olabilitesi yüksek çevremde kimse sorsam ömer diyor bende seviyorum ömer ismini
Mervednr Berna061 ben henüz karar vermedim erkek bizimki ben göksel istiyorum ama eşimle anlaşamadık daha netleştirmedik yani
Azraa Berna061 yok cnm ben ilk azara koyacaktım sonra defene ye karar verdim araştırdım Yunan la olan bi alakası yok islama karşı bi isim deyil koymakta bi sakıncası yok çok araştırdım
Masalsmom Berna061 ne alakaymış hepimizin isimlerinin içinde o saydıklarından yok mu😂 çok abartmayın derim fazla araştırıyorsunuz🤔
Elwing6 Ilk defa bir baslikta bu kadar guzel isimler goruyorum 🤗 hasret kaldik anlami guzel olan isimlere..masal benimde hosuma gidiyo ama klise mi artik 🙄 ilke gülce aycil,ayline göre ..bir de esim cerkes ismi janset (gunesin dogusu) diye tutturdu.. ama bana cekici gelmiyo