Elwing6 Berna061 kime soylesem burun kiviriyo hevesim kiriliyo iste o zamanda :) acaba guzel mi degil bende mi problem var diyorum:)
Deletedmom308 Berna061 karaciğerle ilgili bi rahatsızlıkmış. Şiddetli kaşıntı yapıyo el ve ayaklarda. Bebeğe de ciddi anlamda zararı varmış 😔 Amin canım hepimiz sağlıkla kavuşalım bir an evvel Daha kısa isimler düşünüyorum yanına çünkü çok uzun oluyo
Berna061 Deletedmom308 imran Ela 🌸 İmran Elvin bunlarda güzel canım çok üzüldüm inşallah sorunsuz atlatırsınız
Mervednr Berna061 ben henüz karar vermedim erkek bizimki ben göksel istiyorum ama eşimle anlaşamadık daha netleştirmedik yani
Mervednr Berna061 ayben , bengi, derin , efil ,eylem, ezgi,gökdeniz,hazal , ipek bunlarda öz türkçe isimler anlamları da güzel
Berna061 Elwing6 bende herkese sorduğumdan bu durumdayım sormamak lazım aslında 😊 önceden Elvin ismini mi düşündünüz
Oguzkagan65 Berna061 evet öyle yaptık edebiyat öğretmeniyiz eşimle üniden bi hocamız rüyasında görmüştü ben hamile kalmadan zaten öztürkçe koyacaktık öyle olunca dedik rüya da vardır bi hayır koyalım 😊
Elwing6 Berna061 kullanici adim oylesine elvin hic dusunmedim..ilk dusundugum GÜLCE oldu..herkes bir sey dedi..begenmediler..sonra ILKE oldu :) sonra aycil,aylin..ama icinde e harfi ile baslyip biten i harfi olan tum isimlere sempatim var :) kuzenim simdi alina ismini onerdi ama artik o kadar var ki bu tarzda..hem anlamli hem guzel olacak zorla uydurma gibi bazi isimler
Nur91Asya Aysingeldiislerdegisti Eğer isim Kuranı Kerimde geçmiyorsa mahşerde kişiye seslenilmeyecek.. Dolayısıyle daha önce de belirttiğim gibi hem manalı hem Kuranı Kerimde gecen bir isim koymak gerek. Evet her isim konmuyor mesela Asiye de Geçiyor ama asi kadın anlamında olduğu için konulması tavsiye edilmiyor.
Aysingeldiislerdegisti Nur91Asya canım iyi araştır öyle birşey yok peygamberimizin hadisi var güzel anlamlı isimler koyun diyor. Öyle olsa kurandan isim koyun derdi sahabelerin ismi kuran da geçmio onlar çağırılmayacak mı mahşerde lütfen araştır biraz yanlış biliyorsun
Berna061 Nur91Asya benim ismim kuran da geçmiyor oğlumun ismi geçmiyor eşimin ismi geçmiyor eee yani bize seslenilmeyecek mi bunu da ilk kez duyuyorum
nazliezg Oguzkagan65 bizde nisanda tanışmıştık ve nisan diyince içime bi mutluluk geliyo kız olursa nisan koyarız diye nettik.erkek ihtimali aklımıza gelmiyodu :)) artık ikinci kız olursa ona koyarız inşallah :)
Berna061 Tugbaern biraz Kibar konuşurmusunuz ben demiyorum o saçmalayanlar dediğiniz isim analizi yapan kişiler bende onlara şaştım da buraya post açtım !