Merhaba kızlar 10. Haftamızdayız canım çok bişeyler istemedi henüz çilek dışında. Çok inanmıyorum ama ciğer gül gibi çileğin iz bıraktığını söylüyorlar umarım sadece hurafedir var mı bu konuda sıkını yaşayan?
Çilek yemek?
uleKurbanKazan tatlm valla ben okadar cok cilek yedimki hic bunu kafama takmadm sadece yedikten sonra vuucudumun hic bir yerine ellerimi surmedim hani tedbir senden takdir Allahtan dusuncesyle direk ellerimi ykadm sende oyle yap 😁😀
uleKurbanKazan bende yedim aklıma da hiç öyle şeyler getirmedim walla 😂
Cemoss aynen inanmıyorsun ama yine de için rahat etmiyor gidip elini yıkıyorsun 🤣🤣
bende çok canım istediği için sürekli çilek ve kivi yiyorum bişey olmaz herhlde ama Cemoss gibi bende direk ellerimi yıkıyorum ne olur ne olmaz 😃
Ilkannelik meyve olarak tek yediğim şey muzla birlikte bakalım muz mu olacak çilek mi 😄 allahım sağlıkla kavuşmak nasip etsin hepimize 🙏
uleKurbanKazan Hergün yiyorum canım istiyor. Doğunca bakalım çocuklar ne olur. Ben inanmıyorum böyle şeylere 😊 çok yediğim için eşim çocuklar doğduklarında çilek kokacak diyor 😂😂
OzlEmrah bende inanmıyorum ciğer ve gül diye duymuştum çevreden çileği ilk kez duydum içime kurt düşürdüler zorla 😄
uleKurbanKazan ben her gun yiyorum bisey olmaz allahin izniyle
uleKurbanKazan bende hamileliğinin başından beri çilek yiyorum inanmak istemiyrium böyle şeylere inşallah olmaz 🙏
BENde her hafta pazardan alıp yiyorum iz bırakıyor ise canımızın istediği birşeyi yemeseler iz bırakır diyorlar nasıl olacak o zaman 🤣
uleKurbanKazan aynn oyle 😊😊
Birtencesmeli dikktli olmkta fayda var 😁
uleKurbanKazan ben yedim ama elimi biyere surdum mu hatırlamıyorum 😂 böyle şeylere pek inananmiyorum canım ben ya Allah bilir ama sen eğer tedirgin oluyosan dikkat et derim 😘😘
Merhaba kızlar post açılalı çok olmuş ama merak ettim çilek yiyenlerde oldumu leke?
uleKurbanKazan yedim ama saha doğmadı inanmiyorm boyle seylere 😊
uleKurbanKazan inanma banada çok dediler hala diyorlarr istediğimi yedim hele çilekk bişey olduysa doğunca görücem şurda 79gün kaldı