bende çok canım istediği için sürekli çilek ve kivi yiyorum bişey olmaz herhlde ama Cemoss gibi bende direk ellerimi yıkıyorum ne olur ne olmaz 😃

Ilkannelik meyve olarak tek yediğim şey muzla birlikte bakalım muz mu olacak çilek mi 😄 allahım sağlıkla kavuşmak nasip etsin hepimize 🙏

uleKurbanKazan Hergün yiyorum canım istiyor. Doğunca bakalım çocuklar ne olur. Ben inanmıyorum böyle şeylere 😊 çok yediğim için eşim çocuklar doğduklarında çilek kokacak diyor 😂😂

OzlEmrah bende inanmıyorum ciğer ve gül diye duymuştum çevreden çileği ilk kez duydum içime kurt düşürdüler zorla 😄

uleKurbanKazan bende hamileliğinin başından beri çilek yiyorum inanmak istemiyrium böyle şeylere inşallah olmaz 🙏

BENde her hafta pazardan alıp yiyorum iz bırakıyor ise canımızın istediği birşeyi yemeseler iz bırakır diyorlar nasıl olacak o zaman 🤣

uleKurbanKazan ben yedim ama elimi biyere surdum mu hatırlamıyorum 😂 böyle şeylere pek inananmiyorum canım ben ya Allah bilir ama sen eğer tedirgin oluyosan dikkat et derim 😘😘

3 yıl sonra

Merhaba kızlar post açılalı çok olmuş ama merak ettim çilek yiyenlerde oldumu leke?

5 ay sonra

uleKurbanKazan inanma banada çok dediler hala diyorlarr istediğimi yedim hele çilekk bişey olduysa doğunca görücem şurda 79gün kaldı