Btldrcn HazelSeren ya ben de Pazartesi gittim 1050 çıktı baya bi yüksek geldi de bana canım doktorum 4 haftalık dedi
Bsrozsr07 Yarabbi ilkkez bukdar cok oldu akintim 1 haftadir cuma gnu kan vercem hayirlisi olur insallah dua edin kizlar🙏
minigimmm Bsrozsr07 canım inşş hayırlısıyla olur adetine kaç gün var bnde çok istiyorm 7 gün var sabredip beklicem
Fatma48 Bsrozsr07 çok erken değilim canım hemen çıkarmı bende çok sabırsızım da günü değerlendireli kaç gün oldu acaba
minigimmm Fatma48 canım bnde bu ay umutluyum adetime 7 gün var ve sanki hissediyorm 2 ay önce düşük yaptım Rabbim tez zamanda nasip etsin hepimize
Fatma48 minigimmm Allah gönlüne göre versin canım olur inşallah bende hissediyorum bakalım burasdan haber verelim birbirimize
minigimmm Mervee15 canm benmde bi kızım var 2 ciyi istiyorz 7 gün adetime inş olmayız birbirimizi haberder edelim belirtin varmı canm
Mervee15 minigimmm yaaa günlerimiz aynı nerdeyse canım mutlaka haberdar edelim ☺️ Göğüslerimde çok ağrı var halsizlik ve fazla gazım var canım akıntım falan Yok ama sende ne belirtiler var 🤗
minigimmm Mervee15 aynen canm benmde göğüslerim sızlıyo arada şişiyo gibi bnmde akıntım yok belirtlerimz bile benziyo ☺️Kaç günde adet oluyosn canm
Bsrozsr07 Fatma48 bugn 13 gun oldu canm gnu degirlendireli 17 gn olsun dediler biraz daha beklicem iste
minigimmm Mervee15 canm benm biraz karışık düzenszlik var 35 günde oluyırm genelde 2 ay önce düşük yaptım ondanda bızuldu düzenim
Mervee15 minigimmm üzüldüm canım düşüğün için de inşallah şimdi ikimizde de vardır da mutlu haberi alırız 😊 ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
minigimmm Mervee15 canım inş yaa çok istiyoruz Rabbim nasip etsin ayın 17 si adet günüm o gün yapmayı düşünüyorum sen nezamn yapıcaksın canm benm göğüslerim aşırı sızlıyo ve dolu dolu☺️
Fatma48 Kızlarrrrrrr ya gün geçtikçe karnımın içinde Bişeyler oluyo böyle ağrı sancı gibi tuhaf pantolonum dar geliyor kasığım ve belim ağıyor adet ağrısı gibi. İlk haftalarda olması normaldi daha test yapmadım ama hissediyor gibiyim. Bilgi lütfen.. 🌼🌺💙🙏
Mervee15 Fatma48 canım bu söylediklerinin hepsini geçen ay bende yaşadım hamile olduğuma okadar emindim ki ama adet oldum bazen çok isteyince psikolojik olabiliyor belirtiler ama inşallah hamilelikten dolayı oluyordur senin 🥰
minigimmm Fatma48 bnde ya kafam öle karışık ki canım hem hamile gibiyim hemde adet olcakmışım gibi kasık ve bel ağrım var bide göğüslerim çok şişti sızlıyo resmen sendede oluyo mu
Fatma48 Bsrozsr07 Kızlar erken gebelik test markaları söylermisiniz ben internetten aldım markası oncomed hızlı gebelik testi
Nilver HazelSeren Canımm aynı gidiyoruz tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh🙏🏼🙏🏼 5+1 iz bugün 🥰 Doktorum pazartesi keseyi görürüz dedi sanada pazartesi mi dedi çok sabırsızım😶