minigimmm Mervee15 canım inş yaa çok istiyoruz Rabbim nasip etsin ayın 17 si adet günüm o gün yapmayı düşünüyorum sen nezamn yapıcaksın canm benm göğüslerim aşırı sızlıyo ve dolu dolu☺️
Mervee15 minigimmm bende adet günümü bekleyip 16 sında yapmayı düşünüyorum canım inşallah olmayız adet 🤗🤗🤗
minigimmm Fatma48 bnde ya kafam öle karışık ki canım hem hamile gibiyim hemde adet olcakmışım gibi kasık ve bel ağrım var bide göğüslerim çok şişti sızlıyo resmen sendede oluyo mu
Fatma48 minigimmm 9 gün var canım 21.04.2019 tarihinde ama ben erken gebelik testi aldım hafta sonu yapacağım.
Mervee15 minigimmm https://i.hizliresim.com/P1jAXd.jpg Canım ovülasyonla eğer gebelik varsa gün gün testin koyulaştığını duymuştum bi gün arayla deniyorum yarın tekrar denicem bakalım koyulaşma olacak mı ovülasyon testin varsa deneyebilirsin ☺️☺️
minigimmm Mervee15 yok canm bnde ovülasyon Senin giderek koyulaşıyo inş yarında koyu çıkar bu ay ovulasyonla mı değerlendrdinz
Fatma48 Kızlar erken gebelik test markaları söylermisiniz ben internetten aldım markası oncomed hızlı gebelik testi
Fatma48 Bsrozsr07 Kızlar erken gebelik test markaları söylermisiniz ben internetten aldım markası oncomed hızlı gebelik testi
Mervee15 minigimmm yok cnm yumurtlama olabilecek günleri tahmini değerlendirdik ovülasyon elime yeni geçti bu ay olmazsa bidaha ki sefer ovülasyonla denicem inşallah 😊
Fatma48 minigimmm yarın yapacağım inşallah ama daha erken olduğunu düşünüyorum. Ama yinede yapıcam 😘🤰
minigimmm Fatma48 canm erken gebelik testleri 7 gün öncesine kadr gösteriyo heralde birazdaha sabredemezmisin daha net olur sennniçin
minigimmm Mervee15 inş gerek kalmaz canım hamilesindir benm bugün midem bi tuhaf ekşime gibi bulantı gibi psikolojik mi bilmiyorum sende varmı öle bişey