momof3 Aysii 6+4 olduk 🤰🏻💕 Bulantım geçen haftaya göre daha az ama uykudan kafamı kaldıramıyorum bu ara 🤷🏻♀️ Sürekli uyumak istiyorum ama Ne mümkün 1 yaşında bir kızım var 😅 peşindeyim sürekli...
Aysii momof3 valla cnm biz tek tabancayız öyle böyle atlatıyoruzda sizin işininiz daha zor çocuklu annelerin bakan var inşallah allah yardımcınız olsun güç kuvvet versin inşallah☺️🙏
Birkalpdaha Aysii benimde tahmini doğum 27kasım görünüyor 7+1 iz şuan 🌸 geçen hafta kontrole gittigimde çok zorlama duyabildik kalp atışını bu haftasonu tekrar gideceğiz ilki 8.haftada düşmüştü hiç duyamadık 😔
Aysii Birkalpdaha cnm sana diyeceğim şuki hiç kendini endişelendirme hamilelikte kendini pozitif bırak hep inan bana negatiflik yansıyor bende ilki düşük kürtajla sonuçlandi 10 haftamda duymadım dün gittim bende duydum ama öyle zaten küçük olduğu için bazen doktorlar bile küçük oldukları için anlamıyor kaç haftalık belki haftan benim gibi bi hafta geride benim öyle çıktı çünkü tarihe göre 9 zum adet tarihine göre tabi şimdi daha yeni 8 oldum örneğin dün çok heyecanliydım kalp atışından dolayı doktor kan vermemi istedi hemşire kolumu delik deşik etti benden kal almadılar heyecandan stresten dolayı damarlarım görünmüyordu çıktım dışarı hava aldım bi saat kendime geldim kan verebildım o yüzden skntı yapma inşallah gittiğinde çok güzel duyacaksın bebişinin kalp atışını ☺️
Aybuk Sarem sizinle aynıyız ben de 9+5 teyim 7 kasımda bekliyoruz dedi doktor (: Karın kasık ağrılarınız ne durumda ,bulantınız cok mu Benim bu hafta tamamen azaldı 🤔
Sarem Aybuk 😍😍 yaa ne güzel. Canım benim 8-9 arası aşırıydı ama azaldı çok şükür sadece sabah ilk kalktıgımda oluyor. Yorulunca bel agrım oluyor. Dün kışlıkları kaldırdım resmen gece boyunca uyuyamadım agrıdan
Aynur1990 Aysii bizde sizinle aynıyız 8 şubat benmde regl tarihim...ayrıca 9 yaşında bir kızım var ikinci gebeliğim şuan
Berna1907 Benimde kasımın başı dogumum🙄 ama hiç iyi gecmiyo günler kusma ve bulantı hep en kısa zamanda gecmesini istiyorum🥴🤲
Aysii Berna1907 dualarımda olacaksın bendede mide ekşimesi yanması ve kasık agrılari gerçekten herkeste başka bi skıntı oluyor kuzum🤦♀️
Fatmanuurcelik Aybuk Aynı düşünceler bende de vardı ama kontrolde herşey güzel olunca rahatladım. İlk haftalar benimde bel ve kasık ağrım çok oluyodu ama geçti çok şükür mide bulantısı yaşamadım hiç bol bol başım ağrıyor sadece 😭 en son 5 şubatta adet olmuştum şuan 9+2 ama iki hafta önce gittiğimizde beş gün gerideydi bebek doktorumuz normal dedi ama bakalım insan ister istemez takıyor kafasına
Aybuk Fatmanuurcelik çok sevindim canım , ben de yarını iple çekiyorum üç hafta sonra gel demişti zaman geçmiyor sanki 🤭 daha haftasonu baya bir ağrım vardı bu birkaç gündür nerdeyse hiç yok bir telaş kapladı beni 🙄 yarın inşallah kalp atışlarını duyarım da rahatlarım İnsan ağrıyla da olsa hissetmek istiyor demekki bebeği (:
Aybuk Fatmanuurcelik canım buarada kahverengi lekelenmen oldu mu hiç , 10. Haftaya giricem ilk defa oldu bugün Kontrol ediyorum habire devamı gelcek mi diye Genelde kahverengiyi normal diye biliyorum ama
Fatmanuurcelik Aybuk aynen öyle canım beni 12.haftada çağırdı bir daha o zamana kadar zaman nasıl geçecek bilmiyorum 😂 bir an önce büyüsün hareket etsin hissedeyim varlığını istiyorum. Böyle normalim sanki 😂
Aybuk Fatmanuurcelik evet ya beni de kaygılandıran zaten ağrılarım da gidince cok normal hissediyorum 🙄 hamile miyim ben oluyprum bazen sabah kalktıgımda İnşallah yarın gecer hayırlısıyla beni de muhtemelen 12de çağıracak
Ssguler Aysii Bizde 9+6 olduk çok güzel bir duygu kalp atışlarının duyunca merak bu sefer cinsiyet üzerine yoğunlaşıyor 😊
Aysii Ssguler inan bana aynısı geçti içimden dün gittim şimdide diyorum kaçıncı haftada cinsiyeti duyacam acaba😂
elnare Aysii Ben varim.Kizlar size bir sorum olucak.Benim ikinci gebeliyim oncesinde 9 haftalikken kalbi durdu.6 ay sonrasinda hamile kaldim.wuan 5+5 Olduk.2gun once doktora gitdim hec bir muayine yapmadi oylece 3 tane ilac yazdi.dun axwamdanda hafif qehveyi lekelenmem var.Sorum wu hamileliyin ilk bawinda hec bir muayine yapilmiyormu? Birde qan pirtilawmam var.onun ucun 1 Mayisda konturola getmem gerekdiyini soyledi..ewim gorevde.Oyuzden ailemdem cok uzakda yalniz yawiyoruz.doktorada yalniz gediyorum.2 Gundur uyuyamiyorum korkuyorum.Yardim ederseniz cook sevinirim
Aysii elnare siz nerelisiniz ben yazıklarınızdan pek anlayamadım öncelikle geçmiş olsun bendede aynısı oldu düşük kürtaj sonraki 7 ay sonra gebe kaldım bendede kan pıhtılaşması şuan var doktorumdan çok memnunum bana bebe aspirini verdi 5 haftalıkken verdi ben dün gittim doktor iyi gelmiş aspirin dedi 32 haftaya kadar kullan dedi size hangi ilaçları verdiler?