Aybuk 9+4 üm ben de kızlar , gecen haftalarda cok karın ve kasık ağrılarım oldu arada da bulantılar Fakat 10.haftaya yaklaşırken kasık ağrılarım baya azaldı bulantı da öyle , şüphelenmeliy miyim acaba?🙄 ya da tamamen yerleşti ondan mı şikayetler azaldı Cuma kontrolüm var zaman geçmiyor sanki
Fatmanuurcelik Aybuk Aynı düşünceler bende de vardı ama kontrolde herşey güzel olunca rahatladım. İlk haftalar benimde bel ve kasık ağrım çok oluyodu ama geçti çok şükür mide bulantısı yaşamadım hiç bol bol başım ağrıyor sadece 😭 en son 5 şubatta adet olmuştum şuan 9+2 ama iki hafta önce gittiğimizde beş gün gerideydi bebek doktorumuz normal dedi ama bakalım insan ister istemez takıyor kafasına
Rukiye2709 Aybuk Canım bende de birden geçti korktum doktora gittim bebeklerimiz hareketlenmeye başlayınca kesilirmiş ultrasonla baktı çok şükür içim rahatladı
Azraaa Aysii benim de son adet tarihim 7 Şubat 🙂 ancak geç döllenme sebebiyle 1 hafta geriden geliyoruz 🙄
Aysii Azraaa evet doktorda bugün dedi tarihe göre 8 haftalık gibi olsan da daha 7 haftalık 6 günlüksün yarın tam 8’ze girmiş oluyoruz hayırlısıyla
Kaderrrrr Benim en son adet tarihim 29 ocak en son 28 martta hasteneye gittim 7 haftalikti şu an kaç haftalik bilmiyorum
Aysii Kivilipastaa hayırlısı olsun cnm büyüdükçe doktor daha iyi anliyoruz dedi kaç haftalık olduğunu ☺️
Sarem Bizde 9+6haftalıgız. Yorulunca bel agrım oluyor. Aşırı uyku ve tuvalete çıkma problemim var😂. Kasımın 7 sinde doğum bekleniyor inşallah 🤲
Aybuk Sarem sizinle aynıyız ben de 9+5 teyim 7 kasımda bekliyoruz dedi doktor (: Karın kasık ağrılarınız ne durumda ,bulantınız cok mu Benim bu hafta tamamen azaldı 🤔