Aysii momof3 valla cnm biz tek tabancayız öyle böyle atlatıyoruzda sizin işininiz daha zor çocuklu annelerin bakan var inşallah allah yardımcınız olsun güç kuvvet versin inşallah☺️🙏
Aysii Birkalpdaha cnm sana diyeceğim şuki hiç kendini endişelendirme hamilelikte kendini pozitif bırak hep inan bana negatiflik yansıyor bende ilki düşük kürtajla sonuçlandi 10 haftamda duymadım dün gittim bende duydum ama öyle zaten küçük olduğu için bazen doktorlar bile küçük oldukları için anlamıyor kaç haftalık belki haftan benim gibi bi hafta geride benim öyle çıktı çünkü tarihe göre 9 zum adet tarihine göre tabi şimdi daha yeni 8 oldum örneğin dün çok heyecanliydım kalp atışından dolayı doktor kan vermemi istedi hemşire kolumu delik deşik etti benden kal almadılar heyecandan stresten dolayı damarlarım görünmüyordu çıktım dışarı hava aldım bi saat kendime geldim kan verebildım o yüzden skntı yapma inşallah gittiğinde çok güzel duyacaksın bebişinin kalp atışını ☺️
Birkalpdaha Aysii inşallah kuzumm galiba bizim de geriden geliyor 6+3 ken gitmiştim doktor çok zor gördü 5+3 diyelim çok kasıyorsun kendini biraz rahat bırak dedi ama elimde değil kötü bir şey diyecekler diye aklım çıkıyor eşimle varlığını bile konuşmuyoruz yine üzülmeyelim diye cumartesi günü gideceğim inşallah o zaman duyabiliriz 😇🥰
Aynur1990 Aysii ayy inş tabi önce hayırlısı bende erkek istiyorum ama kızım böyle duydumu küsüyo bana😂
Aysii Berna1907 dualarımda olacaksın bendede mide ekşimesi yanması ve kasık agrılari gerçekten herkeste başka bi skıntı oluyor kuzum🤦♀️
Aysii Ssguler inan bana aynısı geçti içimden dün gittim şimdide diyorum kaçıncı haftada cinsiyeti duyacam acaba😂
Anm Aysii evet canm 6 haftalikdı hamile oldugmu öyrendiyimde ilk kontrolde o zaman olmuşdu onda duymuşdum😍
Aysii elnare siz nerelisiniz ben yazıklarınızdan pek anlayamadım öncelikle geçmiş olsun bendede aynısı oldu düşük kürtaj sonraki 7 ay sonra gebe kaldım bendede kan pıhtılaşması şuan var doktorumdan çok memnunum bana bebe aspirini verdi 5 haftalıkken verdi ben dün gittim doktor iyi gelmiş aspirin dedi 32 haftaya kadar kullan dedi size hangi ilaçları verdiler?
elnare Aysii ben azeriyim. cox sagolun sizede kecmiw olsun.bana doktorum дюфастон, мурафол,kurantil yazdi.ama dun lekelenmem oldu telefonla aradim ДИЧИНОН deye bir ilac verdi. bawka bi tahlil falan yapmadi.
Aybuk Fatmanuurcelik canım buarada kahverengi lekelenmen oldu mu hiç , 10. Haftaya giricem ilk defa oldu bugün Kontrol ediyorum habire devamı gelcek mi diye Genelde kahverengiyi normal diye biliyorum ama
Fatmanuurcelik Aybuk Çok şükür hiç leke gelmedi bende. Bazen akıntı gelince korkuyorum ama çok şükür öyle bişeyle karşılaşmadım henüz. Doktorunu ara sor istersen yinede ne biliyim sonuçta kan lekesi ben bazen doktoruma ulaşamasam da hastaneden asistanına soruyorum. Tekrar gelirse hemen doktora git ama böyle olunca bilemedim