Zey0502 MinnakBebegim inşAllah canım yaa, valla beklemekten yoruldum. Hayırlısıyla kucağıma alırım inşallah, dua eder misin bana 🥰☺️
eymeninannesii Zey0502 hadi insallah saglikla alirsin kucagina canim bence suyun gibi duruyo darisi bizim basimiza insallah
Zey0502 eymeninannesii İnşAllah canım birbirimize dua edelim. İnşAllah ikimizde sağlıkla kucağımıza alırız 🤲🏻☺️
GulsunA Benimde önce suyum geldi sancim sonra baslamisti Hadi hayirlisiyla dogum yapar cocugunu kucagina alirsin insAllah🤲🏻🌸 Darisi bizlere😍
Zey0502 GulsunA Amin inşAllah canım Allah razı olsun. Sende sağlıkla kucağına alırsın inşAllah 🥰😚Senin suyun nasıl gelmişti canım çok mu gelmişti
Gebeyimm Zey0502 genelde sızıntı şeklinde oluyor nadiren de olsa birden biri altına kaçırmış gibi oluyor .idrarını tutar gibi kendini sık hala geliyorsa sudur
Zey0502 Gebeyimm Canım sürekli gelmiyor, o anda geldi başka da gelmedi. O anda istemsizce geldi sadece baktığımda da ıslaklık vardı ama öyle çok değil iç çamaşırımı ıslatıcak kadar
Gebeyimm Eliif akıntı gibi ama biraz daha yoğun rengi farklı idrardan yada akıntıdan farklı anlarsın zaten
GulsunA Zey0502 Evet canim benim baya cok gelmisti 2 oglum var ikisindede ayni oldu su geldi sonra sanci basladi. Simdi bi kizim olcak insAllah bakalim bu nasil olcak ☺️☺️
Necla06 Zey0502 anlamamak bence imkansız ☺️Gece 3 te suyum geldi sızıntı şeklinde uykudan uyandım hazırlanıp arabaya gidene kadar 3 defa üzerimi değiştirdim suyum geldikten tam 12 saat sonra kızım kucağımdaydi😍
Zey0502 Necla06 Anladım canım, sancılarımın gelmesini beklemem gerekiyor o zaman. Sağlıkla büyüt kızını inşAllah ☺️
Arsmngmz Necla06 merhaba benimde dün tuvaletimi yaptıktan sonraaa bacaklarımdan asagı su aktı acile gittim ntsde sancı cıkmadı düzensiz kasılma cıktı az önce doktora gitiimmm suyun var azalmıs sızmıs dedi o suymua hiç kalma bi hafta daha tutalım dedi ama antibiyotık vs vermedi acaba tam bosalmadıgı içinmi bekliyor sızıntı yaparsa nolur bilginiz varmı??
Zey0502 GulsunA Anladım canım, o zaman benimki su olmayabilir. Öyle çok gelmedi çünkü. Anlaşılır demek ki su olsa. Sağlıkla büyüt evlatlarını 🥰☺️