Hayırlı geceleriniz olsun hanımlar. Doğuma 10 hafta kaldı ve bebeğimize isimde karar kılamadık. Sizce cemre ismi nasıl. Ve ya aklınıza gelen isimler var mı? Yalnız Asel, Lina ,Erva bu tarz isimleri yazmasanız sevinirim ☺️☺️
Cemre ismi😻
arya da güzel isim
Cemre kor parcası demek. Başka bir isim de düşünebilirsin canım
Mucize_02 1 ay 25 günlük bebeğimin ismi cemre. O doğduktan bir hafta sonra cemreler düşmeye başladı bizim için oldukça anlamlı. Çevremizde duyan herkes çok beğeniyor. Kimse yanlış anlamasın ama artık aseller milalar baydı. Biz severek koyduk size de tavsiye ederim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. 🙏🏻 Sevgiler.🌸
Cemre çok güzel isim gittiği yere bahar Katar ama ateş kor anlamı yüzünden ben pek yanasamadim. Bende öyle liya lila lili lulu sevmiyorum 😅
Mucize_02 Bende Zeynep Cemre diye dusunmustum ama ismi baya arastırınca ates kor anlamı oldgu ıcın koymaktan vazgeçtim. Cunku biliyorsunuz ki obur dunyada isimleri mizle cagırılacagız. ccgumun kotu bir isminin anlamını tasısın istemem. Bizden sikayetci olacak sonra neden koydun bna diye o yuzden hani bole cok degısık isim arayıpta anlamı olmayan yada kotu olan seyler secmeyelım ınsallah hepimiz dogru karar lar verırız:)
Mucize_02 Cemre ismi guzel...Ebrar humanur ravzanur gulmira hiranur
- Düzenlendi
Mucize_02 cemre ismini ben de çok beğeniyorum. Benim ismim ceren eşim emre ikimize de çok uyuyor aslında ama bi kaç kişi kor ateş ismi deyince vazgeçtik. Çocuğun isminden anne baba sorumlu olduğu için. Yine de güvendiğin birilerine sor istersen canım. Sağlıkla doğsun minnoşun. Biz şimdi Ece koymaya karar verdik 😍😍👑 Azra ismi de çok güzel. Duru da çok güzel bence. Isım kadar anlamı ve sadeliği de önemli bence 😍😍😎
SusamNur 🤣🤣🤣aynı düşüncedeyim. Değişik olacak diye komik oluyor bence 😄😄
Hcivelek aslında anlamını böyle okumamıştım . Yine de iyice bir araştırayım
Hmdeatas amin işallah ben değişik isimler değil de daha çok kulaga hoş gelen bilindik isimler olsun istedim . Ama sanırım ben anlamına yanlış bakmışım . İyi bir araştırmam lazım
SusamNur ahhh hiç deme valla Lina lulu mulu dediğin gibi anlamını beğenip koyuyorlar ama külaha hiç hoş gelmiyor .
TugceSenelKavak aynı fikirdeyim . Asel , lina, erva sıktı bu isimler o yüzden bilinen hoş isimler istiyorum .
Maşallah prensesine bu arada❤️🙏🏽
Maşallah prensesine bu arada❤️🙏🏽