Kivilipastaa 4 haftada başladı mide bulantım uyku gögüs sızlaması vs hala devam ediyo 5 haftalık olduk 💫
Bettby Gamzesi hareketlerini hissedene kadar hamile olduguma inanamıyordum cnm iki oğlumda da, nezaman hissettim ozaman tamam dedim hamileyim 😄
Mucizem123 Mihra benimde enson pazar gunu 922 di icim raht etmedi bghn yine baktrdim yukselmismi diye
TatlisBirAnne Gamzesi 12. Haftada başladı. 20+0 oldum hala bulantım var. Bu kadar belirti istemeyin bence
Rbs111 Gamzesi benim 6. Haftada başladı keşke başlamasaydı 😞 mide bulantısı ve tiksinme yüzünden en sevdiğim tatlılardan bile tiksiniyorum
Gamzesi Mihra ultrasonda yazmıyor sanırım doktor söyledi. Kan tahlili yapmadı iki hafta sonra gel kalp atışı 💓 için o zaman tahlil yapacakmış. Ama 10 gün sonra gidicem inşallah 🥰
Mihra Gamzesi aynı zamanlarda olms:) inşallah kalp atışı haberni de alrz canm :) günler yavaş geçiypr sanki böyle beklerken :)
alyavetuna Gamzesi bende tam 5+ 0 oluyorum bendede şuan hicbir belirti olmayınca annemi arkadaşımı aradim bu durum nrmal mi diye hiç hamile gibi gmhissetmiyorum bide dün merdivenden zıpladım unutup bir panik yaptım doktor bakti bugün keseyi gorduk😁
Slnrhz Mervednr bizim cinsiyete birine kesin kız diğerine kıza benziyor dedi belirti olmayınca erkek derler ama bu tezi çürüttüm galiba
BiDunyaMutluluk Gamzesi normal canım ben de yarın 7 haftalık oluyorum daha 2-3 gündür kusmam var 😊 Sadece aşırı uyku hali var bende ama normalde de uykuyu severim zaten 🤭
miracleserra Ultrason da doktorun verdiği kesenin ultrason fotoğrafının üzerinde kaç haftalık ve kaç günlük olduğu yazıyor , biri göremediğini yazmıştı, kişi kimdi kaçırdım