Gamzeemrmrt Bebegın kalp atıslarını. Duy ama yınede korkutmak ıstemem bazen mıde bulantısı olmaması da ıyı degıl. Ama bıraz kucuk 14.6 gunlugum hala devam mıde bulantım. Mesela. Oglumda da yoktu bu kadar hafıftı. Bu cok aşiri
Mihra Gamzesi daha sonuclarımı almadm cnm kültür idrar kan vitamin testleri yapıldı cuma alıp gösteric m 2 hafta snraya da randevuya çağrdı :)
saree Gamzesi 7+3 bizde. Bendede çok bariz belirti yok sadece eskiye göre daha cok uyuyorum. Onun harici hiç hamile gibi değilim 🥰 İnşallah rahat geçer böyle hamileliğimiz 🙏
Htc_orhn saree aynı ben de böyleyim canım , tek farkımız ben 8+6 yım hiç hamile hissetmiyorum kendimi :)
miracleserra Gamzesi 5+3 benim ve bugün doktora gittim herşey okundaymış ama hiç bir belirtim yok, bulantı vs hiç yaşamadım
Mutlubebegim AsilveAnnesi bebegin cinsiyetiyle alakası varmı acaba erkek cocukta bulantı olmaz diyorlar
AsilveAnnesi Mutlubebegim bana da hep öyle dediler vala canim özellikle annem belirtim olmayinca erkek bebek ondan öyle diyordu cevremde de bir kaç kişiden şahit oldum bu duruma ama bilimsel olarak doktorlar öyle bir şey yok diyor bilemedim 😁oğlum olacak 😊💙
Mihra Gamzesi gözün aydon canm ben kese boyutunu sormayı unuttm ya ultrsnda nerde yazıyor snnkndr bende oraya bkym :) inş sıra kalp atısında tekrar ne zaman çağrdı test istedi mi :)
Uurbsra Gamzesi çook normal daha dur bismillahh çoooooook yenii merak etme 22 den sonra görücen belirtileri😂😂😂🤭
Uurbsra Gamzesi 9. Haftadan sonra ben kusmayla başladım şimdi ise kusmayıda arıyormm varislerdennn kaşıntıdan ağırlaşan göbektenn tekmeleyen bebek😱😱😂 Ama değer🌸💜
Mucizem123 Mihra bende 4+3 bnimde hic belirtim hamile olmadimi dusunuyom bi an sanki😃 kc haftada keseyi goruyorsunz canim
Gamzesi Mihra ultrasonda yazmıyor sanırım doktor söyledi. Kan tahlili yapmadı iki hafta sonra gel kalp atışı 💓 için o zaman tahlil yapacakmış. Ama 10 gün sonra gidicem inşallah 🥰
Nata97 BEnde de hiç bulanma falan olmadı halsizlik olmadı. Sadece göğüslerim şişti sıkılaştı hassaslaştı bi de canım yemek çekiyordu yani normal shuan 32+5im)