Derin6565 Gamzesi çok normal benim öğrendikten 2 hafta sonra başladı emin ol keyfini çıkar bu günlerinin sonra coook rahatsız olacan benim ikinci gebeliğim öğrendikten 1 gün sonra hemen ev temizliğine başladım mide bulantm başlamadan
Derin6565 AsilveAnnesi bende cevremde erkek çocuklarının pek belirtisi olmuyo diye biliyorum 5 aylık bir bebek kaybettim erkek ti uykusuxluk sersemlok vardı ama mide bulantsii falan hiv birşey yoktu şimdi 25 haftalik gebeyim 2. Kızıma hala arada oluyo
Sennu Gamzesi boşver belirtiyi sonra keşke olmasaydı hiç dersin mide bulantısı koku hassasiyeti ilk aylar gebeliğin en zor dönemi oluyor inşallah bu belirtileri yaşamam diye dua etmelisin bence 😬😬
miracleserra Mihra küçücük 5w3d yazıyor, 5weeks 3 days anlamına geliyor . 5 hafta 3 günlük demek oluyor, ama ben şuan kaç haftalık diye sordum doktora hemen bebeğin boyutunu ölçüp hem söyledi hem de ultrason fotoğrafında çıktı
Mihra miracleserra bende yazmıyor canm ck kücük birde ultrosn resmni ekleyeblrmsn ben vuma tekrar gidicem o zaman öğreneym :)
Mihra Gamzesi benm 24 randevum canm sabırsız bir şekilde bekliyorm:) belirtin başladı mı benm uyku hali ve açlık var sürekli
Anm Gamzesi bendede 6 haftadan sonra belli oldu, oda test yapdikdan sonra yoksa 6 ya kadar bilmiyordum hamile oldugmu
Htc_orhn Gamzesi canım ben 8+6 haftalık hamileyim bir kere bile midem bulanmadı hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi belirtim falan yok , sadece uykum geliyor İşte o kadar
Htc_orhn saree aynı ben de böyleyim canım , tek farkımız ben 8+6 yım hiç hamile hissetmiyorum kendimi :)
Gamzesi Mihra bulantım başladı sabahları çok zorluyor beni. Aynı zamanda öğretmenim sınıftan hep koku geliyor mahvoluyorum
Gamzesi Mihra ben adet tarihimi yanlış hesaplamışım son adetin ilk günü değilde son günü olarak hesapladım şuna 6+5 olmuşum ben 6+1 olarak biliyordum
FSCMK Gamzesi canım daha çok küçük bebişin bu yüzden olabilir 7 haftadan sonra bulantım kusmam başladı allahtan geçti şimdi 15+5