Tiredmother Haticecinar 34+4 üm 2 gün önce 2200 dü kilosu nstye de bağlandım her şey yolunda çok şükür . 15 günde bir kontrollerim 🥳
[silindi] Tiredmother benimde 34+1de 2200dü kilosu doktorum normal dedi. Sizede normal dedi mi acaba doktorunuz?
Nazliozr Haticecinar biz en son 31. Haftada gitmiştik kontrole 2057 kg idi bir daha ki kontrolümüz Perşembe günü 😊
Tubakrts 34+1 kızlar benim çok popom ağrıyor var mı yaşayan böyle bir sıkıntı. Sanki popomun üstüne düşmüşüm gibi kuyruk sokumum acıyor. Yaşayan doktoruma da soramadım 2 sonra kontrolum var
EzEy Kudretfigenn ben mi yanlış duydum doktorum mu yanlış ölçtü o zman. bende bugün gittim 3saat önce geldim 2.750 gr dedi boyunu heyecan dan duyamAdım iri demedi gelişimi çok güzel gayet iyi gidiyo dedi 34+1 iz
Nazliozr EzEy ama herkesin aynı olmaz ki belli bi Aralık vardır bence haftasına göre o Aralık’ta ki kilo normal sayılıyodur
Kudretfigenn EzEy bencede gayet normal kilosu falan ama doktordan doktora mi bakış acısına göremi değişiyor bu anlamadım nettense baktım normal bi kiloda şuanda
Gulsum2308 Gzddlk sağol canım benim 😊 evet iyi gidiyormuş şu an çok şükür 🥰 sağlıklı olsunlar yeter ki, senin kız mı erkek mi bebişin
Alyasmom Haticecinar bizde bugun 34+5 ix sezeryan kesinlesti artik minigimizin kilo almasini bekliyoruz nisan sonuna kadar cumartesi 34+1 de 2100 du kizim
Hsrtm Haticecinar bizde 34 haftalık olduk bugün dogum yapmak için gün sayıyorum artık bir hafta sonra kontrollüm var kaç kilo olmuş minik paşam merak ediyorum
Hsrtm Alyasmom benimde ilk sezeryan olduğu için buda mecburi bende 37 haftalık ken Sezeryan olmak istiyorum o yüzden sordum hamileliğim çok sıkıntılı umarım bebişler saglıklı gelir 😊