Haticecinar mrvsoydan 2.gebeligim benim canim ilki sezeryandi catim yoktu bundada mecburi sezeryan olucam insallah🙏
Elif0992 Haticecinar 34+4 olduk bugün 34 de gitmiştim kontrole 2500 kg 47 cm di prensesim. Normal dedi doktor
Kudretfigenn Bizde varız 🙋🏼♀️ 34+6 2 gün önce gittik kontrole 2500 dedi dr kilosuna beslenmeme dikkat et iri bu bebek olacak böyle giderse bebiş 4 kilo üstü doğar ondada normal doğum olmaya bilir dedi 🤔 sizde durumlar nasıl? Doktorunuz ne dedi kiloları hakkında ?
Haticecinar Kudretfigenn aaa ciddimisiniz benim dun 34+2 idi 2.520 gr cikti normal dedi sadece ole bisi solemedi ama 🙂
EzEy Kudretfigenn ben mi yanlış duydum doktorum mu yanlış ölçtü o zman. bende bugün gittim 3saat önce geldim 2.750 gr dedi boyunu heyecan dan duyamAdım iri demedi gelişimi çok güzel gayet iyi gidiyo dedi 34+1 iz
Haticecinar Purelove yok cnm benim sezeryan olucak 2.gebeligim cunku. Ilk gebeligimde sezeryan oldum 6 yil evvel buda sezeryan olacak catim olmadigi icin mayisin ilk gunleri kucagima alicam insallah kizcemi🙏🙂