Zeynep7492 35+4 bizde 2850 gr civarı dedı dogumum henuz bellı degıl bazı rıskler var son haftalarda netleseckms ıns hayrlısıyla .bugun nst de yalancı sancı cuktu ama olurmus o da normalmiş bu haftalarda . Bnm gibi çıkan var mı nst si
Zeynep7492 Ceyda015 bende yenice hazırladım gıbi eksikler var ama ufak tefek inş en kısa sürede onları da tamamlarm. İnş hayrlısıyla sağlıcakla gelsınler
Hsrtm Alyasmom benimde ilk sezeryan olduğu için buda mecburi bende 37 haftalık ken Sezeryan olmak istiyorum o yüzden sordum hamileliğim çok sıkıntılı umarım bebişler saglıklı gelir 😊
Kudretfigenn EzEy bencede gayet normal kilosu falan ama doktordan doktora mi bakış acısına göremi değişiyor bu anlamadım nettense baktım normal bi kiloda şuanda
Sebnemust Elifee demez mi dedi tabiki ama seker vs cikmayinca genetik yapacak birsey yok dedi bissuru tahlil vs yapildi ilk bebgimde 38 haftada 3950 dogdu oda ayniydi gebelikte
[silindi] Tiredmother benimde 34+1de 2200dü kilosu doktorum normal dedi. Sizede normal dedi mi acaba doktorunuz?
Tiredmother [silindi] evet canm gayet ideal dedi. Kilolu Bebek istemiyoruz normal Doğuma fazla tombiş olmasına gerek yok 3500 olur Doğuma kadar buda bize yeter dedi
[silindi] Tiredmother banada aynı yorumda bulundu çok iri bir çocuk olmayacak normal doğum için böylesi daha iyi dedi😊
Dilekemre Haticecinar bugün gittik kontrole 2500 47 cm 34+6 normal dedi gelişimine sizinkile aynı hemen hemen