Gulsum2308 Haticecinar bugün tam 34 olduk 😊 32 haftalık gittiğimde 2 kiloydu bugün kontrole gidicem bende doktorum nstye bağlıcak bakalım ne kadar olmuş oğlum 🥰 bu arada hazırlıklarınız bitti mi çantalar hazırlandı mı ☺️
Haticecinar Gulsum2308 oh masallah sizede canim 🙏 hersey tamamda daha bir çantamı hazirlayamadim bi o kaldi🙈 pazar çekimimiz kaldi onuda hallettikmi birtek kizcemin gelmesi kaldi bakalim🤗
Gzddlk Gulsum2308 canım çıkınca yazar mısın merak ettim ne kadar kilo almış bebişin 32. haftamızda bizde 2 kg dık 15 inde 34 haftalık olunca gideceğiz.
Gulsum2308 Haticecinar maşallah canım sanada 😊 bizim de bi çantamızı hazırlamak kaldı, bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallaah 🥰
Sebnemust Haticecinar evet 2haftaya yakin onden gidis ama genetik dendi seker vs sebepli degil hayirlisi hepimiz icin
Haticecinar mrvsoydan 2.gebeligim benim canim ilki sezeryandi catim yoktu bundada mecburi sezeryan olucam insallah🙏
Elifee Haticecinar canım bende 34+2 de gittim 2750 geldi doktor biraz tombiş dedi 9 gün önde gidiyormuş bu durumda normal oluyor canım seninki
Elifee Sebnemust doktor kilosuna çok demedi mi canım benim kine bile diyet verdi hızlı kilo alıyor diye 2750
Sebnemust Elifee demez mi dedi tabiki ama seker vs cikmayinca genetik yapacak birsey yok dedi bissuru tahlil vs yapildi ilk bebgimde 38 haftada 3950 dogdu oda ayniydi gebelikte