Medusa 26. Haftada diyetisyene başladım 10 kilo aldığım için 🤦🏼♀️ Şimdi 32 olduk 12 kiloda kaldım şükür. Sizce aynı düzlemde gidersem kaç kilo daha alırım?
Musellimmm Medusa diyetiniz nasıl acaba bn çok kilo almışım gün içinde ne tüketiyorsunuz kaç öğün yiyorsunuz
SusamNur 19. Haftamdayim 5 kilo aldım bu ara tatlıyı fazla kaçırdım kızlar salmayalim kendimizi sonrası kötü oluyor kilo iyi değil akşam az yemeye calisicam şimdiden boyleyse ilerisi kötü olur bazılarınız çok almış yapmayın bak pişman olursunuz hamilelik şekeri çıkar
Belirsiz5217 Filizak ben korkmuyorum veririm bunu bliyorum cnku siz kaç kilosunuz ki şuan kaç kilo ile kaldınız hamile 😏
Nurbahar Aymesev 29+5 -2 kilo verdim seker ciktigi icin diyet yapmak zorunda kaldim ama cok sukur bebegim 1100 grammis 😊
Filizak Belirsiz5217 boyum 1.70 76 ile hamile kaldım şu an 12. Hafta bitecek 78 olmuşum doktor fazla bu iki kilo dedi 20. Haftaya kadar annenin kilo almasını beklemeyiz dedi 🤦🏻♀️
Anacsevgidolumelek Huzur20 yaa vitaminler insallah etki ediyodur valla insan kendini ayi gibi hissediyor hayir cunku gercekten bir ayi bu kadar sisebilir diyorum bennkendime 😁
Fadiiiik Aymesev canım bende valla 17 kilo aldım 36+4 haftalığım takma kiloları bence boşver sonunda inşallah gider kuzum sağlıkla minikler gelsinde 🥰🤲🏾