Rumeysa17 Dilanakbaba kuzum kusura bakma ama inşallah doktorun sezeryanı kabul etmez inşallah çok kolay ve sağlıklı bir normal doğum yaparsın 😚
eymeninannesii Belirsiz5217 ne yedin canim 🤣 valla kuzum doktor ilk zamanlar fazla diyodu simdi pek istahim yok arada bi bi kg veriyorum oyle dengeleniyo😆 kilon mu zayif hamile kaldin
Belirsiz5217 Elifdmrezen o neden canim biseye mi kafanı taktın üzüldün stresten mi yani yoksa başka bisi mi
Huzur20 Aymesev 😁😁demi işin kötüsü kilo bana yaradı 48le hamile kaldım şimdi 68😁 bebek 3440di 1 hafta önce iyi oldu ya 😁
Huzur20 Elifdmrezen Alırsın bence canım bende 48le hamile kaldım şuan 68 galiba vitaminler etki ediyo bide ben süt muz aradada yumurtyi fazla yedim
Anacsevgidolumelek Huzur20 yaa vitaminler insallah etki ediyodur valla insan kendini ayi gibi hissediyor hayir cunku gercekten bir ayi bu kadar sisebilir diyorum bennkendime 😁
irem50287 Agapi00 hic birsey yapmadm cnm yedim ictim gezdim yattım hic birseyden kendimi esirgemedim basta biraz kustum sdce ilk 3 ay sonra normale döndüm bebegimde gecen hafta 3.340gramdı cnm
irem50287 Merver senin aldıgın kilo kilo mu cnm bi eltim 35 kilo aldı veremedi normal dogum yaptı 😀 digeri 18 kilo aldı kilo die birsey kalmadı manken gibi zayıf sezaryan oldu oda
Elifbekir 41 haftaya gircem 20.kilo aldım bnce çok. Takolmayn zayiflariz bebegmiz sağlıklı. Şekilde kucağımıza alalım yeter