Reykzy İki hafta önce gittim live ilgiliydiler odaları güzel çalışanlar ilgili ve temiz ve bizi her yere almadılar hijyen dolayısıyla ama doğum katı 9 ve asansör problemi var bunu sorduk sürekli varmış livde onun dışında zaten doğumu doktor yaptırıyor ebe ekibide genelde bayan oluyor anestezisyen belki değişebilir
M3rv3K Krbksrf ondan olabilir o zaman. Ben seZeryan istiyordum hep ama normal Doğuma karar verdim sonradan . O yüzden şu üç ay normal Doğumu kolaylaştırıcı egzersizlere başlayacağım.
Krbksrf M3rv3K egzersiz olarak ne yapacaksin benm hic bilgim yok bu konuda sadece bol bol yuruyorum su iciyorum
M3rv3K Fizyoterapist olduğum için egzersizleri biliyorum. Ama işten vakit kalıpta uygulayamadım. Bir kaç site önerebilirim ama doğru yapmak önemli karnı sıkıştırmadan doğru postürle.
Krbksrf M3rv3K gitmedim daha carsamba diuet hocasina gitcem o yonlendirse gitcem siz gittiniz mi peki
M3rv3K gamzeaygor Bn bu yorumu görmemişim ☺️ Çok sevindim. Ama hadi normal Doğum olursa ve bayrama denk gelirse😂
M3rv3K Krbksrf ben daha önce gideceğim o zman ama hafta sonu diye iptal olmazsa tabi . Bu sefer unutmazsam ben soruyum . Hazırlıklar nasıl gidiyor. Belki aynı zaman hastanede oluruz Doğum için☺️
diloana52 M3rv3K merhabalar bende Ankara Liv de Müberra Hocaya gidiyorum. Bana çok güven verdi, Doğumu dA orada yapacağım inş 🙏🏻
Krbksrf M3rv3K bebegin giysileri yikamaya basladim ütüleyip kaldiracagım cok bir eksikgim kalmadi bu hafta kalanlari tamamlarsam tamamdir . Aynen ayni zamana denk gelebiliriz . Sen unutursan ben sorarim sorcagim butun sorulari yazdim unutmayim diye 😀
Eda0606 Bende liv de türkan hocaya gidiyorum. Memnunum kendisinden. Doğumu orda yaparmıyım bilmiyorum 🧐