pembedamlasakizi kizlar ben gecen sene liv de yaptim dogumumu gercekten her seyden memnun kaldim anestezi ekibi olsun hemsireler olsun hepsi cok samimi eksik hic birseyleri yok oyle soyliyim
M3rv3K Evet canım. Ekibin çoğu bayanmış zaten. İzinli gününe gelirse Doğum nezaket hanım bakıyormuş. Diğer zamanlar akşam da olsa geliyormuş
M3rv3K Benim Sat a göre 31 haftalık ama us d ye göre şuan 29+5. Siz benden 2 hafta flan önce Doğum yaparsınız galiba sezaryan olmazsa
Krbksrf M3rv3K benim haftasiyla ayni gidiyor cnm sezaryan istemiyorum ama bkalim acilmam olcak mi bebek donecek mi bekliyorum oyle
M3rv3K Krbksrf daha dönmemiş mi? Ama gelişimi sağlığı iyi ise ve komplikasyonsuz olur ise o zaman çok güzel olur işte☺️
Krbksrf M3rv3K iyi gidiyor artik son 40 gun hafta kontrolum var bakalim senin nasil gidiyir heycanli misin
merveeymeen M3rv3K liv hastanesine devam edicekseniz kesinlikle Sevtap Hamdemir oneririm cok iyi birisi cok ilgili
M3rv3K Bende haftaya gideceğim inşallah. Çok heyecanlıyım tabiki . Günler geçmiyor gibi artık☺️. Meraktan ölüyorum nasıl olcak Bebek neye benziycek. Sizin 40 sa çok az kalmış . Bn daha bilmiyorum Doğum şeklim değişebileceği için😥
Krbksrf M3rv3K benim de 38 günum kaldi bende cok merak ediyorum .ayin 29 u çarşamba gunu gidecegim bende insl ..ben hala calistigim icin zmanin nasil gectigini anlamiyorum .bakalim bu gidisime insl dönmus olurda hayirlisiyla normal dogum yaparim .