M3rv3K Liv de doğum yapanlar tecrübelerinizi anlatır mısınız? Bir de bayan doğum ekibi isteme talebini gerçekleştiriyorlar mı? Doğum ekibi nasıl?
diloana52 M3rv3K merhabalar bende Ankara Liv de Müberra Hocaya gidiyorum. Bana çok güven verdi, Doğumu dA orada yapacağım inş 🙏🏻
merveeymeen M3rv3K liv hastanesine devam edicekseniz kesinlikle Sevtap Hamdemir oneririm cok iyi birisi cok ilgili
Krbksrf gamzeaygor bende basak hocaya gidyorum.cok memnunum dogum da nasil olcak benim fikrim yok ama ben seviyorum basak hocanin ilgisini
Krbksrf hacerpamuk ben tamamlayici saglik policesi ile gidiyorum cnm dogumu da policeden yapcam fiyati hakkinda bilgim yok
M3rv3K Ben de Başak hanım a gidiyorum. Siz kaç haftalık hamilesiniz? Biz de tamamlayıcı sigorta yaptırdık.
M3rv3K 25+3 ama geriden geliyor 1 hafta. Bizim de güzel gidiyor. Ama merak ediyorum şimdiden be olucak diye. Normal doğum düşünüyoruz bakalım
Krbksrf M3rv3K benim icin faketmez bana iyi davransinlar yeter bana ben takilmiyorum cunku basak hoca guveniyorum doguma kendi gircekmis
Krbksrf M3rv3K gece olayini sorcam ben gittigimde bu hafta gitcem insl bisi cikmazsa bakalim nasil bir cevap vercek ben daha onceki doktor hakkindaki yorumlari okudum gece olsada geliyor demislerdi gorecegiz .ben basak hocaya tavsiye uzerine basladim
gamzeaygor Basak hanim bayramda hastane de olmayacakmış ama gece veya aksam dogum anında geliyormuss oleyyyy:))))
M3rv3K gamzeaygor Bn bu yorumu görmemişim ☺️ Çok sevindim. Ama hadi normal Doğum olursa ve bayrama denk gelirse😂
Krbksrf M3rv3K gidemedim 😣 gebelik sekeri cikti diyet ve endokrin bolumune gittim basak hocaya gidemedim