lkayRazgatLolu FatmaSalamBayram yaşının 15 falan olduğunu düşünüyorum heralde evcilik oynuyodu normal böyle şeyler sorması😂
FatmaSalamBayram lkayRazgatLolu Saçma sapan konular açıp insanın huzurunu kaçırıyolar. insallah pişman olmuştur söylediğine
Minnosunannesi Elifece bu yazdığını okuyup sinirlendim resmen . Senin çocuğun sağlıklı mı olsun istersin güzel mi ? Bi düşün bakalım. İnsanlar nelerle uğraşıyor
bayankahveci Rabbim yüz güzelliğinden önce ahlak güzelliği versin evlatlarımıza 🙏🏻🙏🏻 Ve de sağlıkla büyüyüp gelişsinler kolayca doğsunlar 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Bundan büyük güzellik olamaz
Naznaz Neyse kızlar boşverin belli ki şuan için o mucizenin henüz farkında değil kendi de pişmandır söylediğine istenmeyen bir gebelik muhtemelen. Umarım meleğinizle olgunlaşırsınız
lkayRazgatLolu Naznaz hadio onu geçtim bide tepkilere ne çok biliyonuz amma uzattınız tarzı cevaplar veriyo. İnsan ziyanlığı resmen
Naznaz lkayRazgatLolu boşverin canım kalbini kırmak istemiyorum söylenecek şey çok ama.. Çeşit çeşit insan var kimi de böyle işte
Busranagme Elifece ama ultrason yani değişik çıkıyor illaki görüntü . Nasıl çirkin dersin . Pamuk gibi görünüyor insana cok tatlı kıyamıyorsun ultrason fotosundan
iremurat Ben bebeğimde ense kalınlığı cıktı diye korkudan doktora gidemiyorum bebeğime bisey olucak ya kötü bişey derse diye önceki ultrason fotoğraflarını öpüyorum milletin derdine bak.......
1PrensAnnesi iremurat allah şifa versin cnm 🙏🏻🙏🏻 Hiç bişeyciği yoktur inşallah yanlış ölçülmüştr inş 💙❤
GlahBilgiliPelit Elifece gerçekten hamilemisin yani bu resmi gerçekten aldın da mı böyle konuşuyosun yoksa milleti mi trollüyosun?? Umarım bebeğinin hiç bir sağlık problemi olmazda şu yazdıklarına üzülmezsin..
Nursem Her zaman söylerim. Rabbim evlat isteyen ve sahip çıkıcak kimseleri evlat sahibi eylesin. Biz ne konular gördük. Uzandım, koştum bebeğime bişey oldu mu diye çıldıran. Yazdığına bak şunun. Varlığına şükrediceğine kalkmış ne yazıyo