Handeaslan39 [bilinmeyen] anam köpegın mı var kuzum 😍😍 bende alacağım oğlum çok istiyor 😍😍 dinlen kuzu yorma kendını sen eşin yapsın 😂
Tusemeda iremurat çok geçmiş olsun kötü düşünüp kötüyü çağırma lütfen.melekler koruyor onu hep böyle düşün ve eğer biliyorsan Arapça bilmiyorsan Türkçe Kuranı Kerim oku bol bol dua et biz de edelim inşallah sağlıklı olur yavrun 🤗
Handeaslan39 [bilinmeyen] çocuklar bence hayvan sevgisiyle büyğmelş eşimde bende annemde bu yönde fikrimiz bende kedi almıştım ama öldü senelerdir bizle yaşıyordu ☹☹
SeNeM Elifece ayyy aynı anası denmesinden mi korkuyosun acaba? 😑 Allah ım evladın hayırlısını nasip et derken, ananın babanın da hayırlısını nasip etsin inşallah. Bu nasıl bi cümledir bi türlü anlayamıyorum. Umarım içinde az da olsa vicdan vardır da sızlamıştır biraz !!
iremurat Tusemeda okuyorum canım Allah razı olsun hepimizin yavrusu sağlıklı olsun inşallah. Onun tırnağına bisey olucak diye korkuyorum daha yüzünü görmeden
sumeyrakif Mercimek tanesi kadarkinden üç boyutlu mandalina kadar olan haline kadar dolabımın üzerinde asılı her gün bakıp şükrediyorum varlığına🙏🏻 Ona bakmak Allah’a inanmaktır bi nevi, gelişim içinde olan rabbimin mucizesi❤
Momtobe Ben cocuğum nefes alcakmı erken doğarsa hiç şandı olmuycak sağlığında sorunlar var onun yaşama ihtimali yüzde elli ona bile yalvarırken sen kalkmış neler diyorsun cidden hamilelik hormonu fln demeyin yahu abartmayın nedir bu hamilelik dünyanın en güzel şeyi umuttur heyecandır.. bağırcam sinirden isyan etmek istemiyorum ama Rabb im kimleri nelerle bizi nelerle sınıyorsun senden gelen herşey baş üstüne de otur aşşağı yok o resimde süslenip püslenmiş bi bebek felanmı ya ne hallere düştük Raabim olmayanlara versin ne diyim....
Pitircikveannesi @Elifece Ben bugün tansiyonum 13-9 oldu diye bebeğimin kalbi atıyor mu diye hastaneye koştum.. Cinsiyetini 17 hafta olmasına rağmen bilmediğim halde sormak aklıma bile gelmedi Ablam sorunca bile dur dedim bebeğim iyi mi onu söylesin. Afedersin kusarken nefessiz kalıyorum karnım kasılıyor ayaklarımı yere vura vura kusuyorum bebeğimi rahatsız ediyormuyum oda nefessiz kalıyor mu diye milyonlarca kez bebeğimden özür diliyorum.. Eminim ki şaka olsun diye böyle birşey yazdın.. Bence sende böyle bir şaka yaptığın için bebeğinden özür dile. Çünkü onlar hissediyor herşeyi.. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallah.. Hepimiz hamileyiz hiç üzülüp kırılmaya kırmaya değmez.. Burda birimiz kötü olduğumuzu yazsak hepimizin gözleri doluyor.. Kimse kimseyi kırmasın herkes birbirine her zamanki gibi dua etsin🙏🤗
Seyma Pitircikveannesi 😄 ayni ben kusarken cok korkuyordm bebegime bise olcak diye rabbime binlercekez sukr ❤
Seyma Ahhh keske bende ultrasonda gore bilseydm en son girdgmde 12 haftlkti simdib37 hattlk oldk hiç gösterme di kendini😁😁 ultrason fotosu cirkinsede canm simdibbebek ya anasina yada babasina benzer direk yavrucaga yujkenme 😁😁
Pitircikveannesi Seyma Aynen Valla ben bide kusma özürlüyüm resmen kusamıyorum işkence çekiyorum.. Allah yavrularımızı korusun İnşallah 🙏
1PrensAnnesi Elifece tövbe yarabbim tövbe!!! Anlamıyorum ya bu nasıl bi yorum ne diyelim inş çirkin değildir mi diyelim yada çirkinse napcan.? Benim değil mi dicen Hayatı boyunca evlat hasretiyle yanan tonla insan var allahım eli kolu düzgün şükür diyeceğinize şu söze bak ya 😡😡
1PrensAnnesi iremurat allah şifa versin cnm 🙏🏻🙏🏻 Hiç bişeyciği yoktur inşallah yanlış ölçülmüştr inş 💙❤
baharclk Elifece Bu nasıl bi yazı ya gerçekten şok oldm insan nasıl çirkin diyeblr bide ciddi ciddi o kdr çirkinki öyle olmasın diyosunuz. Çok ayıp bişey. Allahtn korkmadınızmı bunu derken. Öyle şey denmez. Karnınızdaki bebeğin görüntüsünü görebiliyosunuz ancak o şekilde oluyor daha ne olucak içerden canlı yayın yapılamıyo heralde. Küçük bebekler çirkin diye sevilir mesela o tabir ayrı bişey ama siz resmen gerçek anlamda bebeğim çok çirkin diyosunuz. İnanamıyorm şuan. Keşke herkesn derdi sizinki kadar olsa.
baharclk Bakasım gelmiyo demiş ya allahm yarabbm ya işte allah insanları böyle sınıyor o kdr bebek isteyenlere vermiyor kimiside böyle işte.