Hayırlı akşamlar merak ettiğin bir konu var, şimdi bir anne doğurduğunda müthiş bir etkide kalıyorya hani insanın kendi kanindan ya insan bir şok yaşıyorya eve geliyor ona bakıyor hayretler içinde işte bu duygu geçiyormu zamanla onu merak ediyorum
Aile
Aysefatmahayriye gittikçe çoğalıyor . Niye gecsin kız evlat o 😊
Ya ne bilim ben 3 aylık hamileyim duygusal biriyim her mutluluk bitiyorya buda bitiyor mu acaba diye merak ettim:)
Aysefatmahayriye 😂😂😂😂 dötünü yicem çocuğumun 😂😂 daha doğurmadan ben böyle sevgi patlamadı yaşıyorum bazen eşim diyo sen delisin😂😂😂
Aysefatmahayriye öyle bir sevgisi var ki, sinirinden gebereceğini sanırken yüzüne bir bakıyor dünyanın en lokum insanı oluyorsun. Alıp içine sokasın geliyor. Eşinle arandaki bağ daha da kuvvetleniyor. Bir varlığa her gün daha da aşık oluyorsun. Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu. Çünkü hayatta bundan daha güzel bir his yok😊
Aysefatmahayriye yaşayınca anlarsin canm .
Aysefatmahayriye yok geçmiyor git gide çoğalıyor hatta kızım 3,5 yaşında ikinci kızım karnımda anlatamam sana bu duyguyu mutluluğu, yaşayıp anlayacaksın sende 🤗🥰 iyi ki iyi ki diyorum sürekli 💕
Aysefatmahayriye ben çok.duygusalim ayrıca cok-da sinirliyim daha doğmadan kalbini kırmaktan korkuyorum minik yavrumun ama diyorum daha karnımda bir tekmesine deli.oluyorsam mutlu oluyorsam doğunca daha çok cok severim kimseye veresin yok hep koynumda dursun istiyorum artar sevgisi bence
Haribo42 aynı biz ya. 😂 ben de konuşuyorum bazen böyle hayretle bakıyor bana. Onlar ne anlar 😂
Haribo42 eminim arkadaşında yalnızken yapıyordur 😀 bir de böyle tekme atınca bende annemin karnında böylemiydim annem de aynı şeyleri hissetti diye geliyoe aklıma canım annem 🥰🥰
Haribo42 kaçıncı haftadasın canım. Bizde daha yeni yeni hissediyoruz ☺️😍
Haribo42 19+5 olduk az önce 😀😍
Aysefatmahayriye hiiç hamilelikte öyle büyük büyük duygular yaşamadım ilk duydığum andan beri o milleti ulvi hisleri analığı bende hiiç olmadı. Çok okumuştum tecrübe de ettim cidden öyleymiş annelik öğreniliyor. Kimse bebeğini doğurmadan altını değiştirmeyi beslemeyi giydirmeyi bilemez içgüdüler insanlarda yoktur. Sever evet çok sever ama anneliği doğurduktan sonra öğrenir. Çok duygusal geçirenler hamileliği kendini çok hazırlayan ve biraz da bizim toplumumuzdaki her kadın annedir mantığını bize çocukluktan beri aürekli tekrar etmeleri. Biliomusun cidden dopduktan sonra asıl sevgisini anlıosun hamilelikle alakası bile yok duygularının. Emzirirken aştını değiştirirken sana gülerken sana konuşurken öğreniosun annelik duygusunu sevgisini o anne çocuk bağını.
Haribo42 iki üç gün önce böyle sol tarafımda hissettim evde değildim dün de evdeyken otururken hissettim uzandıö heöen elimi koydum batağı vuruyordu 😊🥰
Aysefatmahayriye gittikçe fazla fazla fazla oluyor kendinden cok onu düşünüyorsun