Aysefatmahayriye yok geçmiyor git gide çoğalıyor hatta kızım 3,5 yaşında ikinci kızım karnımda anlatamam sana bu duyguyu mutluluğu, yaşayıp anlayacaksın sende 🤗🥰 iyi ki iyi ki diyorum sürekli 💕
Aysefatmahayriye ben çok.duygusalim ayrıca cok-da sinirliyim daha doğmadan kalbini kırmaktan korkuyorum minik yavrumun ama diyorum daha karnımda bir tekmesine deli.oluyorsam mutlu oluyorsam doğunca daha çok cok severim kimseye veresin yok hep koynumda dursun istiyorum artar sevgisi bence
25agustos evet benm arkaşımda hamile o çok sakinn ya hayret ediyorum bazen ben bağıra bağıra seviyorum😂😂😂 bi anda çığlık atıyorum😂😂😂 hep diyorum esime benim oglum bizim tarafa benzicek sinir oluyo😂😂 bizim taraf daha güzel diyorım😂😂😂
    Haribo42 eminim arkadaşında yalnızken yapıyordur 😀 bir de böyle tekme atınca bende annemin karnında böylemiydim annem de aynı şeyleri hissetti diye geliyoe aklıma canım annem 🥰🥰
      25agustos oyyy😍 evet ya ben tam hissedemiyorum şu an sadece dalgalanmalar seyrimeler var bende hissetsem keşkeee bide karnım çıksa artık 😎
        25agustos ne zaman tam tekme hissettinaa bu tekme dedin ? İlk gebeliğim benm heralde daha var diye düşünüyorum
          Aysefatmahayriye hiiç hamilelikte öyle büyük büyük duygular yaşamadım ilk duydığum andan beri o milleti ulvi hisleri analığı bende hiiç olmadı. Çok okumuştum tecrübe de ettim cidden öyleymiş annelik öğreniliyor. Kimse bebeğini doğurmadan altını değiştirmeyi beslemeyi giydirmeyi bilemez içgüdüler insanlarda yoktur. Sever evet çok sever ama anneliği doğurduktan sonra öğrenir. Çok duygusal geçirenler hamileliği kendini çok hazırlayan ve biraz da bizim toplumumuzdaki her kadın annedir mantığını bize çocukluktan beri aürekli tekrar etmeleri. Biliomusun cidden dopduktan sonra asıl sevgisini anlıosun hamilelikle alakası bile yok duygularının. Emzirirken aştını değiştirirken sana gülerken sana konuşurken öğreniosun annelik duygusunu sevgisini o anne çocuk bağını.
          Haribo42 iki üç gün önce böyle sol tarafımda hissettim evde değildim dün de evdeyken otururken hissettim uzandıö heöen elimi koydum batağı vuruyordu 😊🥰