Somys elif____elif işte zaten ne kaldı 40 a iki üç gün tam o zaman gelse de okeyiz.. benim kızım 41+4 oğlum 42+4 de geldi buda benzedi onlara
Somys 5 Ekime randevu verdi Dr o zamana kadar dogurmazsan gitcem suni ver birşey et artık sıkıldım diyecem ya
elif____elif Somys bana teklif etti doktorum ama beklemeyi tercih ettim ya suni sancı daha zor olmaz mı :(
elif____elif Somys bu senin kaderin o zaman hepsi geç geç geliyor baksana kardeşlerini örnek alıyor senin oğlan 😁
Somys elif____elif zor igrenc kuru bir sancı ama açıklık sağlıyor kendi sancini tetikliyor falan ne bilim beklemekte yordu beni ya
elif____elif Somys pazartesiye kadar beklemedeyiz o zaman artık olmazsa bi şekilde başlayacak doğumlar hayırlı doğumlarımız olsun inşallah kolaylıkla
Somys elif____elif bir nefeste aminnn 10 dk sürsün Allah’ım birden gelsin birden gitsin amin amin aminn
Somys Son kontrolde Dr suni vercem yarın hazırlıklı gel dedi gecesinde gittim kendi sancimla Dr bir korkutmasi lazım beni 😁
Somys elif____elif hiç öyle düşünme her şekil zor zaten ama vücut öyle programlanmis rahat ol stres yapma eninde sonunda cikicak ordan 😁