Somys elif____elif aynen bir yaş olsun öyle gelicekler ay o sorulardan da bıktım sinir basıyor beni sonsuza dek içimde kalacak diyorum bazısınada sanki halimizden memnunuz gibi ay bir doğuramadin mi sende halaa diyio duruyorlar
Somys elif____elif hiç sorma çıksın diye etmedim de kalmadı he 35. Haftadan beri ozlelikle erken gelsin diye hurmalar ananaslar merdiven in çık neler neler ama yok uzattı buda
Somys gulseren844_ hiç yakın gelmiyor bana ya sanki sonsuza kadar orda kalacak gibi artık bir bitse 😁
elif____elif Somys evet çantaları bile hazırladık önden bu kadar sona kalacağımı hiç düşünmedim ya sanki 38 de falan doğar gibi geliyordu 😂
Somys elif____elif beni geçti hep arkadaşlarım ya 37/38 de pirtladilar ve camışlar gibi kaldım 39+5 e 40 i da geçer bu
Somys elif____elif 28. Haftadan beri hazır güya da hazırlıklar erken biterse bebekde erken gelir derlerdi yalannn 😁😁
zeyzey_es bdilaraa benim 2 cm açıklıktan 2 gün sonra gece nişan geldi sabahına hafif ağrıyla hastaneye gittim 5 cm açıklık varmış hemen sancı odasına aldılar 3 saat içinde de doğum oldu 37+5 te ye doğdu cennetim
havva_z Benim de 40 haftalık hafif yalancı sancılar var ama icraat yok bunaldım artık günler geçmiyor gibi geliyor :(