Somys elif____elif hiç öyle düşünme her şekil zor zaten ama vücut öyle programlanmis rahat ol stres yapma eninde sonunda cikicak ordan 😁
elif____elif Somys haklısın tabi ama yine de tecrübe yok ya insan stres yapıyor nasıl olcak acaba diye ilkler uzun sürüyor diyorlar bide
Somys Ben de üç olmasına ragemn sıkıntı ediyorum çünkü başıma gelecekleri bilmiyorum bilmemek daha iyi sanırım 😜🥴
Somys elif____elif kız olmasın tecrübe daha iyi oldumu daha kötü oluyo.. ilk uzun vs sakın öyle düşünme benim ilk kizimda sabah ezanı başladı sancım sabah 7.30 da gittim 8.34 de kucagimdaydi
Somys elif____elif sansinin birden gelmesi için dua ediyorum.. açıklık da hemen oluyor doğumda hızlıca oluyor o yüzden ama git gel sancılar oldumu üzüyor süreç
Buse_yalcin gulseren844_ benimde nişan öyle geldi hemde 37. Haftada. Şu an 39+4 kontrole gşdşcem sabah. Çok sıkıldım ve ikinci bu. Kim diyordu ikinci daha erken doğuyor dşye yalannnn😂
Buse_yalcin Midem ağzımda geziyorum baskı çok var ama sıfır sancı. İşin komik tarafı iki gün önce bir çay bardağı kadar suyum geldi. Ama hareketi çok dşye gerek duymadım gitmeye. Suni basuyolarmış tövbe almam. İlkinde 3 gün almıştım
Buse_yalcin gulseren844_ bende inanın bilmiyorum 0 ağrı hiç bişey yok. Sabah kontrole gideceğim randevu buldum