Somys gulseren844_ valla bir kaç saate de olabilir bir iki güne de olabilir hiç belli olmuyor ama eli kulağında 😊
gulseren844_ elif____elif kazasız belasız kolaylıkla doğum yaparız inşallah hiç hastaneye gitmedim ama yüksek ihtimalle nişandır diye düşündüm
elif____elif gulseren844_ evet nişan o şekilde oluyormuş çünkü doğum yakındır inşallah sağ Salim bizde nişanda yok henüz beklemedeyiz 😬
Somys elif____elif dimi bir umut oluyor oda yok şuan bizde 😁 sanki hiç dogurmayacam gibi kaldı içimde ya
gulseren844_ elif____elif bende de hiçbir şey yoktu aksak yürüyüş yaptım sonra bacaklarıma ve belime ağrılar girdi biraz uzandım sonra lavaboya gidince geldiğini gördüm sonra ağrılar geçti tabi
elif____elif gulseren844_ bende denedim onu ama olmadı hiç demek ki zamanınız yaklaştı sizin kaç haftalıktı
Somys gulseren844_ bir amuda kalkmadim kaldı şimdiden sonra kendimi yoracak değilim daha yeter 😁 neler neler ettim başından beri de fitness yapıyorum zaten spor hareket halı hep vardı
Somys elif____elif aynen bir yaş olsun öyle gelicekler ay o sorulardan da bıktım sinir basıyor beni sonsuza dek içimde kalacak diyorum bazısınada sanki halimizden memnunuz gibi ay bir doğuramadin mi sende halaa diyio duruyorlar