ARYa143 bdilaraa 38+2 den selam🤗 Serklaj alınalı 2 hafta olacak cimcime hala inat ediyor 🙈😂 son 1 haftadır biz de 2-3 cm açıklıkla geziyoruz bakalım, kim bilir belki yarın belki yarından da yakın🤷♀️🤣🙈🌸
gulseren844_ bdilaraa benimde 39+2 bu akşam kahverengimsi leke gördüm ama jel değil siviydi nişanım geldi galiba hala beklemedeyiz, sizce nişan mı kızlar ilk gebeliğim yardımcı olur musunuz
BloomingMama Cinsiyeti ne canım bende 37 oldum açıklık var mı bilmiyorum en son yoktu bikaç gündür adet sancısı gibi özellikle akşamları başlayan ama düzensiz olan sancı var
bdilaraa BloomingMama Bizim cinsiyetimiz kız bence bizim kız çok inat cinsiyetini de 5. Ayda gösterdi
Buse_yalcin gulseren844_ benimde nişan öyle geldi hemde 37. Haftada. Şu an 39+4 kontrole gşdşcem sabah. Çok sıkıldım ve ikinci bu. Kim diyordu ikinci daha erken doğuyor dşye yalannnn😂
gulseren844_ elif____elif kazasız belasız kolaylıkla doğum yaparız inşallah hiç hastaneye gitmedim ama yüksek ihtimalle nişandır diye düşündüm
Somys gulseren844_ valla bir kaç saate de olabilir bir iki güne de olabilir hiç belli olmuyor ama eli kulağında 😊