vanilyalibuse BloomingMama kız ben de öyleyim biliyor musun bazen herkesten nefret ediyorum, gıcık oluyorum ahahaha hormonlar…
BloomingMama vanilyalibuse dün canım kocam balkon camlarımı silmişti şimdi yağmur yağıyor sinirim iki katına çıktı içeri gidiymde gözüm görmesin en azından 😭😁😁😁
BloomingMama mermel Bebiş şuan maşallah salsa yapıyor gerilme benide germe diyo galiba miniğim benimm 🫠🥹
Kiraz53 BloomingMama markete git al hemde hava almış olursun kulaklık tak hemen yuru hem hava al hem abur cuhur al 🤣
BloomingMama Kiraz53 yağmur yağıyor balım markette 10 dk uzaklıkta ama artık ağır vasıta olduğum için 20 dk da zor gidiyorum arabada kocada hersey üst üste gelmiş ben değilde kim sinirlensin 😁😁😁
temmuzonbir BloomingMama aa vardiyalı mı canım Allah kolaylık versin, bizim bebekler hiç durmiyyyy 😀😘😘
Kiraz53 BloomingMama ay kiz şemsiyeni al çık 🤣 şeker değilsin erimezsin kız üşenme hadi cok iyi gelir sana giy hırkanı tak kulaklığını yavaş yavaş git gel kafan sakinleşir bak guven bana ya at kendini dışarıya
BloomingMama Kiraz53 tamam kız biraz dinsin çıkarım şuan kocamın dün sildiği balkon camlarının kirlenmesini izliyorum 😭😭😁😁
Kiraz53 BloomingMama 🤣🤣🤣 hahha kiz sen cok tatlısın ya mesajların cok harika senin canın sıkılmış evden uzaklaşmak iyi gelir sana kendini dışarıya at 😍
BloomingMama Kiraz53 aman evet ya zaten hep kocam siler bunuda dert etmeyi m şimdi yağmur dinsin yürüyüş yapıyım ben en iyisi biraz burda içimi dökmek iyi güldüm sayenizde canım kızlarrrr ❤️❤️❤️
BloomingMama annelikoo Doğum yaklaştığı için mi acaba yoksa ben gayet pozitif bir insanım 😁 adet olmadan önceki gelen o sinir cinnet hali var ya tam öyleyim adet sancısı gibi ufak yalancı sancılarda var dünden beri ama düzensiz
Kiraz53 BloomingMama gül tabi tatlı hamiş sinirlenme bebekte sinirlenir 😔😔 sen gül bebekte mutlu olsun tabi yuruyus yap ben hafta sonunu bekliyorum kocam evde olsada kendimi disari atsam diye 3 cocuk var bende evden kaçmak istiyorum 🤣