BloomingMama temmuzonbir aminnn bacımm valla zor Allah çalışan ev geçindiren herkesin yardımcısı olsun inşallah❤️
BloomingMama Kiraz53 zaten düzenli pilates yapıyorum balım evdede yürüyüş bandı var ondada yürüyorummm kargomda 1 haftadır teslimat merkezinde diyor gelemedi
linababy10 BloomingMama ay bna da çok oldu bu hamilelikte sadece insanlardan uzaklaşmak istiyorum ve telefonum hep rahatsız etme modunda 😅
BloomingMama linababy10 evet eşim diyo aç şu telefonun sesini diye ama telefon sesi duymaya bile tahammülm olmuyor bide millet doğurdun mu ne zaman doğurcan diye darlıyo 😁
Kiraz53 emosunanasi evet 1 hafta teslimat yerinde ve gelmiyo aramaktan delirtirim kargoculari hemen getirmek zorunda kalırlar
BloomingMama emosunanasi hahaha kız valla heyecanla bekliyorum araya haftasonu girecek hemen gelsin istiyorum 😁
BloomingMama Kiraz53 saçmalık işte canım arıyorum Adana’dan çıktı daha Antep’e gelmedi dün gece çıkışları yapıldı diyo 2 gündür aynı şeyi söylüyorsun yarın bidaha arycam dedim 😁
emosunanasi BloomingMama ah bacım ah çok iyi anlıyorum heyecanını yeter ki sağlam ve sorunsuz gelsin hiç dert etme bişey olmaz