kader_00_ BloomingMama Allah’ım sana şükür yanlız değilmişim 😀😀 Arada böyle oluyorum bende herşey gözüme batıyor hatta bı akım varya Biri bı bişi desin ah biri bişey desin biiii 😀😀😀😀
BloomingMama emosunanasi hayır bacılarıma sinir olamam verdiğim bebek arabası siparişi hla gelmedi kargoyu arayıp kızdım şimdi balkonda biraz ağlıycam 😅
BloomingMama kader_00_ şuan o modayım gerçekten birileri beni aradasa kavga etsem diye şimdi milleti arayıp kavga etmek olmaz jsjdjdjdj
temmuzonbir BloomingMama bende de bir gerginlik var kimden çıkar acısı bilemem bacım ama Allah o kişiyi korusun diyebilirim 😀
BloomingMama temmuzonbir vallahi ya kargo şubesine kızdım biraz rahatladım az öncede evin üstünde iha uçuyordu onu videoya çekecektim ben telefonu alıp gelene kadar gitmiş onada sinirlendim balkonda ağlıycam biraz 😅😅
eY7 BloomingMama ayyy bende bendee. Sabahtan beri herşeye küfür ediyorum küfürbaz haydo gibiyim resmen ama tutamıyorum kendimi ya sinirden birine çatacağım yada kendi kendime böyle sinirimi atacağım🥴 hiç birşeye tahammülüm yok🥴🥴🥴🥴
BloomingMama eY7 Bende aynıyımmm evde kimsede yok çatacak ailemi arayıp onlarla kavga edip sonra aile grubundan çıkmak istiyorum hahahaja 😅😅😅
BloomingMama mermel Galiba geciken kargolarım en büyük sebebi olabilir bide annemle Kardeşim gelecekti KPSS sınavını bekliyordu kardeşim şimdi bide diş tedavisi çıkmış 1 gün ertelendi diyede sinirlenmiş olabilirim 😅😅
vanilyalibuse BloomingMama kız ben de öyleyim biliyor musun bazen herkesten nefret ediyorum, gıcık oluyorum ahahaha hormonlar…
temmuzonbir BloomingMama hayır sen ağlama akşam kocana çatarsın 😂😂 üzme yeğenimi içerde niye ağlıyo annem şimdi der 😀
Kiraz53 BloomingMama 🤣🤣🤣 biseyler yap ye bende öyle oluyorum biraz biseyler yiyorum sonra düzeliyorum 🤣
BloomingMama Kiraz53 hiç birseyle uğraşmak istemiyorum gerçekten hazır olsada yesem canım çikolatalı kek istiyor ama yapmaya üşeniyorum 🥹 çıkacak bulaşıklar gözümü korkutuyor 😅😅
mermel BloomingMama Aslında sağlıklı olduğunu hatırlayıp bir papatya çayı al ve sakinleş hemen bebişi de üzme 😅❤️
BloomingMama mermel Bebiş şuan maşallah salsa yapıyor gerilme benide germe diyo galiba miniğim benimm 🫠🥹
Kiraz53 BloomingMama markete git al hemde hava almış olursun kulaklık tak hemen yuru hem hava al hem abur cuhur al 🤣