dalyaluna35 37+4 son 17 gün ne zaman gelmek ister bilemiyorum ve 22si benim dogum gunum kızımla aramda cok az bir zaman olacak en guzel dogum gunu hediyemi kucağımda tutuyor olacağım 🫠
rmy1 fatmabaki işte aşkım umarım zorunluluktan olur biride diğerinde aklım kalmaz pişmanlık yaşamak istemiyorum tabiki de en iyisi Vajinal doğum ama işte bilmiyorum cesaretim yok 😴🙆🏻♀️
fatmabaki rmy1 aşkım emin ol her iki tarafın da zorluğu var o an öyle bir cesaret gelir ki pamuk gibi geçer Meryem Ana otunu hazır et her ihtimale karşı çok iyi diyorlar bu arada sen küvet hangi marka aldın
ciceki rmy1 hayırlısıyla alırız inşallah sağlıkla gelsinler 😊🩷 ne kaldı şurda bitirdik sayılır çok şükür 🙏
Anne123__ rmy1 aman çıkmasın sancı daha vakitleri var çünkü beklesinler vakitlerini sonra sağlıcakla gelsinler inş
rmy1 ciceki daha dün gibi ya post açıyordum zaman geçmiyor diye ne ara bitirdik bilmiyorum bundan sonrası hızlı geçer inşallah
ciceki rmy1 haftalar uçuyor aslında çabuk geçiyor bize geçmiyor gibi geliyor heyecanlı sabırsız olduğumuz için biraz da bişe kalmadı sonuna geldik sağ saglim kucamıza alalım 🩷😍
ciceki rmy1 bide sen biraz benden geridesin 32 haftalıksın ondan geçmiyor zaman gibi geliyor sana ben 37 haftalık oldum ondan ben bitirdim sayıyorum işde 🤣🤣🥰
rmy1 fatmabaki küveti bu katlanır olanlardan aldım aşkım açıp bakmadım yerleştirdim ama biraz da korkum var açıkçası düşer felan mı diye de post açmıştım herkes memnun kalmış öylelikle aldım
safiye18 rmy1 36+4 haftalik ama bebek önden gitti için 37 olarak görünüyorum muhtemelen haftaya doğacak sezeryan olacağım için 😁
fatmabaki rmy1 ben normalde oturaklı olandan alacaktım ama kayınvalidem ve annem banyoda soğuk olur klima önünde yıkarız dediler bende katlanır aldım bugün siparişini verdim umarım pişman olmam🤦🏻♀️
rmy1 ciceki ay evet 32 yi karıştırma boşver üç hafta üç hafta ay 😂 tekrar geriye gitmek hiç istemem zaman son şeylerde geçmiyor gibi ilk çok hızlı geçti ama
safiye18 rmy1 evt genelde 38 de alıyorlar canım rabbim sağlıkla kolaylıkla almayı nasip etsin bebklerimizi cinsiyeti ne peki☺️