rmy1 ciceki ay evet 32 yi karıştırma boşver üç hafta üç hafta ay 😂 tekrar geriye gitmek hiç istemem zaman son şeylerde geçmiyor gibi ilk çok hızlı geçti ama
fatmabaki rmy1 ben normalde oturaklı olandan alacaktım ama kayınvalidem ve annem banyoda soğuk olur klima önünde yıkarız dediler bende katlanır aldım bugün siparişini verdim umarım pişman olmam🤦🏻♀️
rmy1 fatmabaki bende ondan alacaktım bana da soğuk olur dediler bende almadım sonradan da mantıklı geldi daha minik olacaklar üşürlerdi banyoda
yaso3310 rmy1 umarım benimkide önden gidiyor gelişimi babasının 5 ekim doğum günü 5 ekimde gelsin çok istiyorum
rmy1 fatmabaki eksik hiçbir şeyim kalmadı kuzum evimin genel temizliği kaldı bide güzel bi korse arayışındayım senin neler kaldı
fatmabaki rmy1 alınacaklardan eczane ürünleri kaldı şampuan pişik kremi ateş ölçer falan ev temizliği hastane çantası bebişin dolabı bunlar hepsi duruyor 😀
2cocukannesi0 rmy1 girdim 7 saat oluyo çıkalı aldım Rabbimin izniyle rabbim hepinize göstersin inşallah 🫶🏻🫶🏻
fatmabaki rmy1 ayy kuzum bu hafta sonu yapmayı planlıyoruz sebebi ne acil doğumun birde kaç haftalık su gibi geçip kucağına almak nasip olur inşallah