nurkrkc rmy1 tam 35 haftalığım bakalım ne zaman gelecek. Sezaryen olacağım Ekim sonu gibi olabilir gün vermediler ama çok heyecanlıyım aynı zamanda korkuyorum seviniyorum duygularım karışık 🤣🤣
rmy1 fatmabaki ay bende mecburi sezeryan gibi biliyor herkes şu anda suyumdan dolayı öyle demiştim eğer fikrim değişmezse mecburiyetten dicem bide millete açıklama yapamam
fatmabaki rmy1 ay kimseye hesap veremem aşkım ama 5 ay önce kuzenim normal doğum yaptı sanki çocuğu başkası doğurmuştu maşallah hemen toplanmıştı ve göbek falan kalmamıştı bu beni cezbediyor
cece01 rmy1 35+1 im bende zorunlu sezeryan olcam 19 ekim diye konuştuk bir dahaki kontrolümüzde tam tarih netleşir diye tahmin ediyorum bizim kız biraz haftasına göre önde gidiyormuş😅 ağrılarım yavaştan başlamaya başladı sağlıkla gelsinlerr🌸🌸
Elifalyw1 Bende 00.00 dan sonra tam 36 oluyorum yarin randevum var doktorum sezeryan günü verceek 😍 bi an önce doğsun istiyorum cok zorlanıyorum artık
rmy1 fatmabaki ufff bende kilolu olduğum için bi yandan sezeryandan iyileşir gibi düşünüyorum normal e de cesaretim yok gibi yani yönetemem ben o panik anını
fatmabaki rmy1 bitanem bebeklerimiz seçiyor bir yandan doğum şeklini Rabbim kolay doğumlar nasip etsin 🙏🏻❤️
FatSon9993 rmy1 38+2 haftalık olacağız sabah bakalım bekliyoruz kızımızı abisinden hazır bazı şeyler var ama daha neredeyse hazır değiliz
rmy1 fatmabaki işte aşkım umarım zorunluluktan olur biride diğerinde aklım kalmaz pişmanlık yaşamak istemiyorum tabiki de en iyisi Vajinal doğum ama işte bilmiyorum cesaretim yok 😴🙆🏻♀️