youaremyprayer eyloleylo yok testim bitmişti bugün yapamadım sipariş vermiştim dün , eğer bugün elime ulaşırsa yapicam gün içinde de, yarın sabah da… adete kadar devam ne yapalım 🥹
eyloleylo youaremyprayer ben de sipariş verdim yarın elime geçecek bi güzel haberler alsaydık artıkkk🙏🏻
youaremyprayer eyloleylo inşallah canım inşallah 🤲 dpo 10 bitiyo 11 sayılır tabi adet gecikmezse normal döngüye göre 4-5 gün var.
eyloleylo youaremyprayer evet 4 günümüz kaldı. bende bel ağrısı var sürekli regl olcam diye çok korkuyorum yaaa😂😢 hatta dün akşam öyle bi belime ağrı girdi ki ilk kez böyle bi şey oldu bıçak saplanır gibi korkunç bi şeydi
youaremyprayer eyloleylo inşallah gebeliğin sancısıdır canım ya ama insan iki ihtimali de düşünmek zorunda kalıyor işte regl de yaklaştıkça 🥹🥹
eedkcc eyloleylo iki gün sonra tekrarla suan yapma bacım stresli bir durum biliyorum ama iki gün bekle hayırla gelecek inşallah
eedkcc eyloleylo canım alttakimden emin değilim yine parlaklığı kısıp sonra açıp baktım var gibi gölge ama acele etme bekle bakalım
rabia4921 @“eyloleylo” çok fazla değil ama gölge gibi bişi var çizgi istersen bi kaç gün sonra yine yap inşallah vardır canmm Rabbim güzel haberler nasip etsin
eyloleylo eedkcc bugünü saymayım o zaman yarın bakayım keşke bugün yapmasaydım ne yaşadığımı anlayamadım🥲
nuros_ eyloleylo üstteki resimde çok hafif gölge var ama çok erken başladın test yapmaya canım böyle stres olursun bir iki gün sonra sabah ilk idrarla yap inşallah güzel sonuçlar alırsın 💕
eyloleylo nuros_ yaa erken dimi anca bu kadar tutabildim kendimi bakalım bekleyim biraz daha regl olana kadar umut var🥹🙏🏻
eyloleylo nuros_ yaa gerçekten 1 gün bile 1 asır gibi geçiyo çok yavaşşş😂🥹 neyse geç olsun güç olmasın diyelim inşallah olur🙏🏻
eyloleylo Busranur_mnts iki fotoğraf da tek teste ait ama bi fotoğrafta var gibi diğerinde yok gibi anlamadım valla. neyse 3-4 güne en geç belli olur zaten bakalım hayırlısı 😂
aynurella_85 eyloleylo sanki silik belli belirsiz var gibi canim gec dolenme olmus olabilir baska teste bir daha dene🤍