eyloleylo Caglali üstteki fotoğrafta evet yine var gibi ama dünkü kadar bile net değil. bakalım 1-2 güne belli olur inşallah 🥹🙏🏻
aynurella_85 eyloleylo ben 9 adet test denedim farkli farkli guven olmuyor ustekinde var altakinde yok canim cizgi seninkinde
eyloleylo aynurella_85 en güveniliri kan vermek tabii bu testler ve bazı markalar çok yanıltıyor insanları
eyloleylo eyloleylo regle son 3😢 sanırım regl geliyorum diyor artık bana. ilk gün attığım fotoğraftaki belki de kuruma çizgisi falandı (awox markaydı). bunlar da nimo ve miratech kaset test. bilemiyorum altannnnnn
youaremyprayer eyloleylo canım bende de yok gibi, bu sabah awox yaptim yoktu… regle de 3 gün kaldi artik zaten
eyloleylo youaremyprayer yani yalancı pozitif bile olmadığına göre kesin yoktur diyorum bu kadar net negatif olması 😂🥹
youaremyprayer eyloleylo aynen bende de öyle , geçen gün yaptıklarımdan biri prodoctor ve days comfort idi ikisi de kuruma verdi o zaman bana da. Çünkü silik gölge gibi çizgi görünüyordu..
eyloleylo youaremyprayer ümitlendikkk.. halbuki awox u da baya övüyorlar kurutma çizgisi vs yapmıyor diye
youaremyprayer eyloleylo awox daha yeni yaptim bu sabah, onda kuruma görmedim ama sen gördün mü bilmiyorum
eyloleylo youaremyprayer yok 2 gün öncekinde vardı. dünkinde de varla yok arası ama iyice gitmiş gibiydi
youaremyprayer eyloleylo ahh ah hayırlısı artık en kısa zamanda sağlıkla nasip olsun inşallah tüm isteyenlere 🤲