srcck eyloleylo valla asıl süreç öğrendikten sonra benim baya geç döllenme olmuş değerim yeni yükselirken öğrendim daha anca yolk sac gördük bugün üç hafta olacak öğrendiğimden beri 🥹 beklemek bitmiyor umarım en güzeliyle haberler alırsın
eyloleylo srcck haklısınız gerçekten öyle. allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. dilekleriniz için de çok teşekkür ederim amin inşallah🥹❤️🔥
eyloleylo eyloleylo kızlar dünkü testi görünce ümitlendim bugün belki daha da belirgindir diye kalkıp heyecanla test yaptım ama sonuç bilmiyorum kör oldum. reglime de 4 gün kaldı. yine de siz de bakar mısınız bi?
eyloleylo eyloleylo @srcck @Busranur_mnts @Mamiko_2020 @nilruhu @nuros_ @eedkcc @mevsimmbhr @aynurella_85 @youaremyprayer
youaremyprayer eyloleylo canım üsttekinde sanki bir gölge görüyorum gibi ama alttakinde göremedim ya 🥹 inşallah hayırlısıyla vardır 🤲 umut devam ediyor.
eedkcc eyloleylo canım alttakimden emin değilim yine parlaklığı kısıp sonra açıp baktım var gibi gölge ama acele etme bekle bakalım
eyloleylo nilruhu ben de sanki. ama niye böyle olur ki dün var gibiydi aynı test bi de yine awox farklı da değil bilemedim
aynurella_85 eyloleylo yada erken gebelik testi var canim 5 6 gun onunla dene bir daha yap evet kaset test basas ama erkeni olcende vardir belki diye dusundum ben dpo 9 da silik gordum kendimde her gecen gun koyuluk artmisti
eyloleylo aynurella_85 benim bugün dpo 10 oldu diye biliyorum dün görünür gibi olup bugün görünmemesi garip geldi daha belirgin olur sanmıştım
eyloleylo youaremyprayer üsttekinde yine çok hafif varmış gibi geldi bana da. hiç anlamadım yaa dün de baya heveslenmiştim açıkçası sabahın köründe uyandım heyecandan. sen yaptın mı bugün testtt
youaremyprayer eyloleylo yok testim bitmişti bugün yapamadım sipariş vermiştim dün , eğer bugün elime ulaşırsa yapicam gün içinde de, yarın sabah da… adete kadar devam ne yapalım 🥹