nilruhu eyloleylo ben yerinde olsam eczaneden bulduğum markayı alırım. 2 testin aynıda anda yalancı vermesi çok zor çünkü. Hemde yarın sabah için varsa azda olsa koyulaşır. Teyit etmiş olursun canım🤗🙏🏻
eyloleylo nilruhu evet öyle yapacağım bugün almayı düşünüyorum herhangi bi test inşallah güzel sonuçlar alırım 🧚🏻♀️🥰
Busranur_mnts eyloleylo brn de dop 8 9 da awoxla yakaladım gölge gibiydi sonra koyulaştı inşallah vardır yarın yine yap
eyloleylo Busranur_mnts yaa insallah vardır teşekkür ederim 🥹 sizin o zaman yaptığınız testin görseli var mı acaba
eyloleylo srcck etmemek elde değil günler geçmiyor cidden ya 🥲 takipte kalacağım bakalım zaten reglime 5 gün kaldı
srcck eyloleylo valla asıl süreç öğrendikten sonra benim baya geç döllenme olmuş değerim yeni yükselirken öğrendim daha anca yolk sac gördük bugün üç hafta olacak öğrendiğimden beri 🥹 beklemek bitmiyor umarım en güzeliyle haberler alırsın
nuros_ eyloleylo Awox test çoğunlukla güvenilir bende regle 3 gün kala öğrenmiştim çok heyecanlı bir bekleyiş 💕💕
eyloleylo nuros_ çok teşekkür ederim inşallah öyledir vardır 🙏🏻🌸 görebiliyor musunuz peki siz de benim yaptığım testte?