nuros_ eyloleylo gölge gibi görünüyor ama zaten çok erken bence 2-3 gün sonra tekrar deneyin inşallah güzel haber alırsınız 🙏🌸 hangi test bu arada
eyloleylo eedkcc yaa insallah vardır ben negatif diye kendimi pek ümitlendiremedim ama anlayamadım da 😢❤️
eyloleylo nuros_ ayy insallah çok teşekkürler evet tekrar deneyeceğim normalde kendimi tutuyordum da bugün sabredemedim bozdum bekleme diyetini😂 awox marka test
nuros_ eyloleylo Awox test çoğunlukla güvenilir bende regle 3 gün kala öğrenmiştim çok heyecanlı bir bekleyiş 💕💕
eyloleylo nilruhu evet awox ayyy insallah yaaa mutlu oldum buraya atınca yoksa negatif diye çöpe sallayacaktım testi 😂
nilruhu eyloleylo ama ben başka marka test aldım ondada çıkınca emin oldum. Yarın sabah ilk idrarla başka marka ile dene birde. O dada çıkarsa yalancı pozitif olma riski ortadan kalkar🤗
eyloleylo nilruhu aslında yarın yapacaktım ama bugün sabah uyanır uyanmaz aklıma girdi yapasım geldi. elimde son bir tane awox kaldı. reglim 5 ekimde. sizce diğerini yapmak için ne zamanı beklemeliyim
nilruhu eyloleylo yaaa ben dpo10 11 12 hep koyulaşma takip ettim elimde testim vardı. Eğer tek testin varsa dpo12yi bekle. Çünkü doo12d bayağı netleşiyor.
eyloleylo nilruhu yine alırım test ama etrafta hemen awox bulamam işte internetten almıştım elimdekileri de zaten önceden
mevsimmbhr eyloleylo var bence canm belli zaten çok yeni ama gecıkmen olunca kan ver istersen ister testten takip et sağlıkla al kucağına 🙏🏻
eyloleylo nilruhu aynen öyle ama meraktan çatlarım tabii ki regl geçene kadar bulduğum testi yapmaya devam en iyisi😂🌸
nilruhu eyloleylo ben yerinde olsam eczaneden bulduğum markayı alırım. 2 testin aynıda anda yalancı vermesi çok zor çünkü. Hemde yarın sabah için varsa azda olsa koyulaşır. Teyit etmiş olursun canım🤗🙏🏻