temmuzonbir fikretbaciniz sağol balımmm 😘 ya hala geçmedi mi canım epey uzun sürüyor demekki bide mevsim geçişi hastalık havaları Allah şifa versin hepimize 🫂
fikretbaciniz temmuzonbir Âmin canım âmin havalar soğuk bayağıdır ben bugün evde Petek açtım vallahi çocuklar hasta olmasın diye daha fazla iyileşmiyorlar çünkü
temmuzonbir fikretbaciniz iyi yaptın canım üşümesinler yeterki bende klimayı açtım ancak ısındım bir titreme geliyor ya
temmuzonbir yamanabi çok teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun 🌸 ben kuş burnu ihlamur yapayım diyorum akşama, doktoruma sordum bir dönsünde bakalım
fikretbaciniz temmuzonbir dikkat et canım ya vallahi bu aralar artık dışarı falan çıkamıyor soğuk artık evlerin de içine girdi
SuEr_Tu1512 temmuzonbir Bacım seninki pazar bahane olmuş 😏 Şuanki hava şartları zaten tam hastalık havası 🤧😷 Geçmiş olsun inşallah hemen toplarsın 🫶🌸
temmuzonbir SuEr_Tu1512 aynen ya pazar bahane oldu salgında var diyolar grip nezle gözlerim böyle geziyorum 🥺 sağol balım Allah razı olsun 😘🤲🏻
allyslife temmuzonbir zencefil çayı iç mutlaka kuzum, şifa olsun, bir an önce geçsin gitsin inşaallah🤲🏻🫠
temmuzonbir allyslife teşekkür ederim bitanem benim 💓 zencefil çayı içerken kokusu midemi bulandırıyor ama içebilirsem denerim kuzucum Allah razı olsun 🤲🏻💓💓🫂
allyslife temmuzonbir oyy, içine karanfil ya da tarçın falan atsan belki kokusunu bastırır canım. Şifa olsun. Allah senden de razı olsun canımın içi💖🤲🏻
SuEr_Tu1512 temmuzonbir Benim çocuklarda da öksürük var benimde boğazım ağrıyor inşallah hemen atlatırız 🤲🏻🤲🏻🤧