beautiful_ temmuzonbir geçmiş olsun kuzum 🌸 Bende gece baya hapşırdım burnum tıkandı ve gözüm kaşınıyordu oda şişti bende baya kötüyüm kızımda durmuyor anca yatırdım kalkıp yemekle uğraşıyorum
temmuzonbir beautiful_ çok sağol bitanem 💓 sende şifayı kapmışsın ya inşAllah ilerlemez balım, bende kalktım yemek yapmaya şimdi dünden çorbam var Allahtan
beautiful_ temmuzonbir hiç sorma kuzum inşaAllah çocuklara geçmez Benim hiç bir şey yoktu kalktım Mercimek çorbası ve kuru dolma yaptım yanına salata ve kavun ve ekstra milföyden börek yapıcam
temmuzonbir beautiful_ inşAllah balım 💓 Oo bu ne hamaratlık ya maşallahın var bacım afiyet şifa olsun
SuEr_Tu1512 temmuzonbir Benim çocuklarda da öksürük var benimde boğazım ağrıyor inşallah hemen atlatırız 🤲🏻🤲🏻🤧
allyslife temmuzonbir oyy, içine karanfil ya da tarçın falan atsan belki kokusunu bastırır canım. Şifa olsun. Allah senden de razı olsun canımın içi💖🤲🏻
beautiful_ temmuzonbir Allah razı olsun kuzum 🌸 Ev kalabalık olunca mecbur kuzum birde herşeyi yemiyorlar bunlara laf ederlerse gına gelir bana 🤦🏻♀️
temmuzonbir beautiful_ bunlara da laf edecekseler taş olsunlar artık yani, ellerine sağlık vallahi mükemmel olduklarına eminim ben bacım
beautiful_ temmuzonbir Allah razı olsun kuzum 🌸 Kendileri bilirler hasta halimle hem cocukla anca bu kuzum
temmuzonbir mermel çok teşekkürler sizede çok geçmiş olsun, gerçekten kötü zamana denk gelmiş tez zamanda geçsin inşallah 💓