temmuzonbir Dün bir pazara gideyim dedim şifayı kapıp dönmüşüm 🤧 hafif ateş göz ve boğaz yanmasına bol limonlu çayım ile eşlik ediyorum canlarım ☕️🍋
gencannee_ temmuzonbir örtünün aynısı bende var 🤣 altınlarında çok güzelmiş canım 😍 geçmiş olsun hava değişimide var şifayı kapmamak elde değil 🤧💖
temmuzonbir gencannee_ kız rengi çok hoşuma gitmişti aldım epey oluyor yeni açtım kullanıyorum 😀 teşekkür ederim bitanem 💓🥰 hava değişimi ve pazarın iç içe oluşuydu bence bu gribin sebebi 😀 gittiğime pişman oldum ama incir falan çekiyodu canım onları aldım hemen bacım
gencannee_ temmuzonbir kayınpederimin incir ağaçları var ordan yiyorum pazar günü gidip topliyim kurusunu yapıp yiycem 🫠
temmuzonbir vanilyalibuse sağol bitanemmm 💓💓 hemen limonlu çay falan iç kendini sıcak tut, ayaklarını üşütme canım benim ilerlemesin hapşırıkla kalsın inşAllah güzelim ❤️😘
temmuzonbir BKZ teşekkürler canımmm 💓 evde var aslında yiyecektim ağır gelir diye yemedim pekmez yedim biraz, kestane balıda yiyim azıcık o zaman balım
kader_00_ temmuzonbir yanlız değilsin bacım 🥹 bende de burun akıntısı baş göz ağrısı ve ağzımda degisk bir tat geliyor arada 🥲