kalbimdekiminik Mihriban_47 kahvaltıda peynir ,süt,tahin pekmez,zeytin ,arada haşlanmış yumurta değişiyor yani akşam yemeğinde de Allah ne verdiyse ama çoğunlukla tavuk yiyorum ara öğünlerde de meyve çok tüketiyorum bazen tatlı 🤭
glcnn2 kalbimdekiminik bugün ben de 37 oldum ama dün gece belime bir ağrı girdi gece boyu ağrı için uyandım bugün kontrolüm var sancı çıkar mı acaba ilk gebeliğim de yalancı sancım yoktu suni sancıyla doğum yapmıştım çok kestiremiyorum
_pearl kalbimdekiminik ayy maşallah 37 olmuşsun sona gelmişsin artık sağlıkla kucağına al inşallah canım🥰🥰bebeğin kilosu da maşallah 😌
betuussss16 kalbimdekiminik ayyy ben de 37+1 oldum bugün kontrol var sezaryen günü alacam bakayım prensesim kaç kilo olmuş ama varya sanki dogurdum doguracam hareketleri o kadar can yakıyor ki bi de resmen genital bölgem de de acı hissediyorm sizin de öyle mi 🤭❤️
kalbimdekiminik betuussss16 Off benim de öyle ya aşırı derece de ağrıyor gittin mi doktor ne dedi cinsiyeti ne
dygtrgy1 kalbimdekiminik Evet 3 kizim var bu erkek ve tek bir oglum olacak onun adi da kendi ismim olsun diye dusunuyor saglikla gelsinde adi kolay 🤭
busrasogut kalbimdekiminik bugün 35+6 kontrolümüz vardı bizimde oğlumuz olacak. 3.360 kilosu ultrasonda gıdığı vardı çocuğun ya🤣🤣 49 cm de boyu. Sezaryen olacak 38. Haftada kısmetse. Herkes sağlıkla kavuşsun 💞
betuussss16 kalbimdekiminik gittim kızım olacak benim de 6 ekime gün verdi ama canım sıkıldı 35 de bana şekerden dolayı diyet yapmamı söyledi bebeğin kilosu önde gidiyordu düzenli diyet yap dedi çok dikkat ettim korktum bende bugün de evet güzel diyet yapmışsın belli bebek çok kilo almamış dedi canım sıkıldı biraz esnet artık dedi öyle işte 🥹
busrasogut kalbimdekiminik geliyor galiba kızım 3.300 doğmuştu. Erkekler farklı oluyor sanırım biraz. Sağlıkla gelsin de🦋
sudeborakk kalbimdekiminik askım yeni gördüm ya bildirim düşmüyor bazen bi de çok ağrım var dünden beri🥲 Squat yapıyorum şu ördek yürüyüşü müdür nedir günlerdir yerlerde yuvarlanıyorum tiktoktan falan bakıyorum ne varsa hepsini yapıyorum ama benim kızın gelesi pek yok herhalde keyfi yerinde içerde 🤷🏼♀️