kalbimdekiminik seda78s canım korunmasız ilişki ördek yürüyüşü sıcak suya girmek yürüyüş yapmak squat çok işe yarıyor
seda78s kalbimdekiminik doğum için memelekete geldim eşim yanım da yok kayınvalide evindedee duş zor oluyor malesef
zeynepyldrm_07 kalbimdekiminik suni ile başlatılıcaktı ama bebeğin kalbi kaldırmıyordu bi damla suni aldım bebeğin kalbi hızlanmaya başladı diye durduruldu sonra alttan fitil verdiler ona da bebek tepki verdi dşye onu da çıkardılar bekledim kendi sancımı ama sancım yoktu açılmam birden 4cm olmuştu baktım suyum patladı bağırdım gelin suyum patladı dedim kadın muayene etti çok iyi suyun patlamış 4cm açıklık var dedi gitti bende dedim ohoo daha 5 cm var açılmam 2 saate bşr anca 1cm oluyordu daha çok bekleyecem diyordum doktor muayene etti gitti araya bş 6 dk girdi o 6 dakkada da sancım artmaya başladı birden baktım bebek karnımdan kaydı ve vajinamın açıldığını hissetim direk bağırdım bebek geliyor diye doktor koştu geldi 9 cm olmuştu 6 dk içinde 🤭 sonra iki defa ıkındım bebek geldi çok rahat doğurdum sancı fln çok az çektim suyum patladı bi 6 dk sancı çektim bebek geldi
kalbimdekiminik zeynepyldrm_07 ayy çok güzel doğumun olmuş maşallah 🧿 ilk olmasına rağmen çok iyi gerçekten 💗
zeynepyldrm_07 kalbimdekiminik evet ama ben hep pozitiftim hep diyordum çok güzel bi doğumum olucak kendimi öyle hazırlamıştım ve öyle oldu darısı başına inşallah ben sancısız ağrısız sızısız doğurdum inşallah sende öyle doğum yaparsın❤️💕
zeynepyldrm_07 kalbimdekiminik negatif olan yönü de maalesef iki gün boyunca hastanede açılmam olmasını bekledim bütün hareketleri denedim olmuyordu evet ağrım fln yoktu ama sürekli nstye bağlıydım bedenim çok yorulmuştu
kalbimdekiminik zeynepyldrm_07 iyi geceler tatlı rüyalar Rabbim en kısa sürede prensesine seni kavuştursun inşallah Allah rahatlık versin ♥️♥️♥️
kalbimdekiminik Mihriban_47 kahvaltıda peynir ,süt,tahin pekmez,zeytin ,arada haşlanmış yumurta değişiyor yani akşam yemeğinde de Allah ne verdiyse ama çoğunlukla tavuk yiyorum ara öğünlerde de meyve çok tüketiyorum bazen tatlı 🤭
mucizemmm234 kalbimdekiminik maşaAllah bitmiş bile sağlıcakla vaktinde kucağına al inşaAllah 🌸 isim ne düşünüyorsunuz karar vermek çok zor bende veremedim eşime dedim ben karar veremiyorum senin istediğin olsun diye 😂