betuussss16 kalbimdekiminik gittim kızım olacak benim de 6 ekime gün verdi ama canım sıkıldı 35 de bana şekerden dolayı diyet yapmamı söyledi bebeğin kilosu önde gidiyordu düzenli diyet yap dedi çok dikkat ettim korktum bende bugün de evet güzel diyet yapmışsın belli bebek çok kilo almamış dedi canım sıkıldı biraz esnet artık dedi öyle işte 🥹
betuussss16 kalbimdekiminik ay bilemedim ilk bi 2900 cıktı sonra dedi bi daha bakayım bi 3100 dedi ama yanılma payı ds olmuyor mu doktora dedim deli gibi yicem artık 😂😂
betuussss16 kalbimdekiminik evet hep önde gidiyordu gelişimi falan kilosu doktor bana diyodu ne yiyorsun bi hafta 300 gr alan çocuk 2 hafta 300 almış 😢 ben de istiyorm biraz da top bise olsun alamam tutamam. Ufak tefek olursa 😂
kalbimbebek Gerçekten bu kilosu iyi olan yani biraz tombik olan bebeklerin annesine soruyorum sizce gen mi yoksa cidden beslenmeyle alakalı mı bide ne yiyorsunuz kilosu için
kalbimbebek betuussss16 nasıl besleniyorusunuz bide yediklerimin bebeğe kilo aldıracağı zaman hangi haftalar acaba
betuussss16 kalbimbebek 30 dan sonra güzel kilo alıyorlar valla ben de bulup araştırıp deneyecem ne kilo aldırır 😂