sevimlipandahii pembeniz ayy inşallah tahminde bulunur 🙈içimden hep erkek geçiyor sende Randvun kaçta canım
emosunanasi pembeniz Hadi bakalım hayırlısıyla git gel bacım hala seni hamileymiş gibi düşünemiyorum hsjsjsjjs. Biz cinsiyet için balon patlatmıştık ne kadar öğrenmek için sabırsızlandıysakta o daha bi heyecanlı olmuştu öyle bişey yapmaz mısın ?
pembeniz emosunanasi oğlumda kağıda yazdırdık arabada kamera açıp oturduk kağıdı açıp öğrenmiştik çok komik video her izleyen gülüyor 😂yine öyle bir şey yaparız sanırım ya🫠
emosunanasi pembeniz Aa o da güzelmiş küçücük bişey bile bi anı kalıyor direk cinsiyeti öğrenmek istemezsen diye dedim bacım . Çok güzel oluyor ben bi daha ilerde hamile kalsam yine aynısını yaparım
pembeniz emosunanasi yaa evet aslında çok güzel oluyor ama ne eşimde ne bende o kadar sabır var 😂 şimdi annemlerin yanındayım cinsiyeti beraber öğrenmek istiyorduk , eğer doktor görürse yine kağıda yazdırırım dönünce beraber öğreniriz diye düşündüm
rabisssssss28 pembeniz sen cinsiyet ben doğum günü almak istiyorum artık 😂 gidiyoruz bakalım doktorumuz ne diyecek sağlıkla kucağına al inşallah canım
eylulmihrasmom pembeniz bugün benim de görüş günüümm🥳🥳 serklajlıyım ben doktorum arayı uzatmıyor 2 haftada 1 görüşüyoruz🤭 bana 13te söyledi cinsiyeti bence tahminde bulunur🤗🫠